Dark_swarm21 ummuhan3 hafta sonuna çok daha sipariş vermiştim yarın ulaşır belki elime ama sabah da olmaz iki ay önce de böyle oldu adet oldum 😟
Canan_bgrck Dark_swarm21 kaç dk sonra koyulaşti yıkayın gecmezse vardir belki gebelik en doğrusu kan vermek gününüz geçti mi
Dark_swarm21 Canan_bgrck ilk 10 dk içinde gölge çıktı sonra yarım saat geçti tekrar baktım bariz mor çizgi olmuş kan vermek de istemiyorum hastanedeki herkes ezberledi beni gali🤣
Canan_bgrck Dark_swarm21 Allah seni 😅 olsun bir umut biraz bekle ozaman tekrar dene canim inşallah vardır birşey 😊
Dark_swarm21 ummuhan3 32 yaşındayım iki oğlum var Allaha emanet Bi düşüğüm ama onlarda hiç uğraşmadım
_Ceyda_ ummuhan3 Benim yaptığımda da böyle hayali çizgi vardı doktora yazdığımda yeni gebelik gibi görünüyor demişti ertesi gün gittiğimde beta 408 çıkmıştı . İnşallah vardır sizinde
_Ceyda_ ummuhan3 biri ful beyazdı biri önceden belli eden varya erken test ondandı biri de kenarları mavili oluyo ondandı😀😀
Dark_swarm21 ummuhan3 gittim aldım yaptım aynı marka ama içi farklı negatif çıktı çok sıvı aldım ondan mı acaba ki güvenilmiyor bu artımed e 😏 keşke fotoğrafı atabilseydim