Susamtohumununannesi Nazli0309 bu arada asıl tiksindiğim kahve oldu normalde her gün hem türk kahvesi hemde latte içerdim bardak bardak ama daha gebe olduğumu anlamadan tiksinmiştim
busrabrbr Nazli0309 tavuk et balık kahve çay lahmacun Tantuni falan 😭 14 hafta olacağız hala bunları yiyemiyorum ilk 3 ayım makarna ile geçmişti sadece 😅 Türk kahvesi keyfini çok özledim 🤧
oaslan21 Soğan,sarımsak,çay bunlar en büyüğü ama genel olarak bütün yemeklerden,yiyemiyorum hiçbir şey
tazeanne07- Nazli0309 et, tavuk, soğan, sarımsak, salça, ekmek, su, pilav, bulgur,… bunlar sadece aklıma gelenler
annesiylebali Nazli0309 oğlumda hangi haftalardaydı hatırlamıyorum ama bir ay kadar etten tiksinmiştim ki ben etobur bi insanımdır bir ay sonra geçmişti. Şimdi hamileyim tavuk çok severim haşlama tavuktan tiksinmiştim ama geçti şükür. Çikolatadan insan tiksinir mi valla çikolatadan bile tiksindim bi ara, tatlı şeyler midemi bulandırıyor geçen kardeşim bana tatlı almış adını söylemeyeyim canı çeken olur öyle güzel görünüyor ki çatalın ucundan azcık aldım zor çiğnedim üzülmesin diye😂 ben normal zamanda yemek yemesem olur ama tatlı yemezsem asla olmaz öyle biriyimdir ama işte hamilelik değişik. Yumurtadan tiksiniyorum mesela haşlama ya da tavada pişmiş ikisi de midemi bulandırıyor😂
Eylb_ Nazli0309 avokado ve haşlanmış yumurtaaa🥹 özellikle yumurtayı peynirli biberli vs tüketmeye çalışıyorum 🥺
Elifdamlayildiz Tam olarak neyden tiksiniyorum emin değilim ama soğan sarimsak almayı bıraktım sadece haşlama yiyom 😁😂
M2k2_i-2 Tavuk nohut balık dolma kestane tost bunlardan çok fena tiksindim adı bile midemi bulandırıyor
pelinden Avokadoyu çok severken avokado görünce bile kötü oluyorum şu an. Bir de baharatlı ve yağlı salçalı yemekler yiyemiyorum. Patates, pide tarzı şeyler cok seviyorum. Sabahları da yeşil zeytin ve peynir hastasıyım :)
58damla58 Nazli0309 hamileyken birsey farkettim adım başı tavuk dönerci varmış hepsinin kapısının önünden ogurerek geçmekten karnım agrimisti .ve çay hastası ben kesinlikle eve çay sokmazdim eşim misafir gelir bari onlar için evde bulunsun derdi ona bile izin vermezdim .annem hep şey der insan en çok ne severse hamilelikte ondan tiksinirmis çok çok haklıydı.
Ebrusengl Muzdan tiksindim çok severdim halbuki. Hamileliğin 7-8. Haftası falandı muz yiyeyim dedim kabuğu soymamla midem havaya kalktı. Bir de salam, hindi füme vs bırakın yemeyi 1 metre öteden kokusu gelse bile kusasım geliyor. Çiğ tavuktan hamilelikten önce de tiksiniyordum 😂 ama pişmişiyle bir sorunum yok şükür 😂
nur34_ Nazli0309 ben ilk 4 ay cok kustugum icin yiyecgm hic bisey kalmamisti aklima ne gelse tiksinirdim kalici olmadi cok sukur hicbisey sadece etli yemekleri yiyemiyorum acilamadim ona bebek icin iki zorladim yavas yavas yiyeblyrm artik suan zerdeçal baharatini gormeye tahammulum yok attim direk bide tavuk bulyon bunlar sanirim uzun sure evime girmicek
ycl4644 Nazli0309 ağır parfüm kokusunu ve sigara kokusunu normalde de sevmiyorum hamile kalınca daha çok tiksindim bide tavuk kokusu beni mafetti şuan 16 haftalık oldum atlattım gibi sanki prilam kullanıyorum mide bulantımı o hafifletiyor