Nazli0309 Ben 12.haftama girdim. İlk başlarda hiç biseyden tiksinmemiştim yemem güzeldi. Şimdi yumurta kıyma ve tavuktan Aşırı tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum
myangelson Nazli0309 ben sulu yemeklerden tiksinmistim özellikle pırasa. Bir de közlenmiş kırmızı biber hala yiyemem. Her yemeğin yanında yoğurt yiyordum başka türlü gitmiyordu 🙄
Nazli0309 Bende tavuklu pilav yapmıştım canım çok çekti. Tabi ilk kaşıkta hüsrana uğradım. Yumurtayı buzdolabında görmeye bile tahammül edemiyorum. Kıymayı da aynı şekilde
mayaden Çay kokusuna bile dayanamıyorum hala 15.haftadayim , kahve yine aynı şekilde 😁 tiksinti derecesinde sadece o ikisi var
arirangg Nazli0309 Çay, avokado, köfte, yemeğin yanında yaptığımız salata ( Normalde bunların hepsi en sevdiğim şeyler)
ipekmom_ Nazli0309 kaynanam ve iş arkadaşımdan tiksindim 😂 onların haricinde tavukk, salçalı her türlü yemek, yumurta 😞
Meloo35 Nazli0309 çok ilginç yemeklerden hiçbirinden tiksinmedim ben hamile kalmadan önce tam bir Türk kahvesi tiryakisiydimmm hamile olduğumdan beri ağzıma süremiyorum içim kalkıyor resmen
beyzariibyk İlk 3 ay yemek yapmadan önce soğanı tencereye atarsın ya resmen o kokudan tiksindim sonra bo de çiğ tavuktan 🤢
MaviDeranHazal Nazli0309 valla sebze ve et kategorisindeki her şeyden nefret etmiştim 4 ay. Salçalı yemeklerden tut da çaya kadar (çay tiryakisiydim). Ama evde adının bile yasak olduğu Soğan ve Sarımsak kardeşlere hayatında başarılar diledik aylarca evimize sokmadık. Şimdi 32 haftalık oldum geçen ilk defa bi yemeğe koydum maske takarak nefesimi tutarak falan 😁 yapacak bişey yok napalım
Susamtohumununannesi Nazli0309 ilk zamanlardan beri lahmacun en tiksindiğim şey. Başlarda balık ve yumurtada hiç sorun yoktu ama şimdi resmen zorunda olduğum için ağlayarak yiyorum. 14+3 haftalığıız 🙏🧿