AyFa1608 bnde kavgayla ayırdım eşimi doldurdular çıkıp gittim bir hafta eşim gel dedi o evin bütün ihtiyaçlarını al gelirim bn beraber yiyip içmem dedim TM dedi yavaş yavaş aldı önce kahvaltılık aldı gel dedi gelm dedim gece gündüz onu mu yiyecez dedim sonra diğer şeyleri aldı annesi geldi özür diledi sizinle işim yok bnm tek varlığım eşim dedim biz çok zor evlendik birde babam vermm dedi bunlar almm dedi en son bn kendi babama kaçarım dedim. Eşim de ailesine bn o kızı kaciririm ne olursa da sizin suçunuz dedi babam nisanlsndiktan sonra çok sevdi oğlu gibi gördü biz Nisan yaptık 15gun sonra askere gidicekti asker gecesini bile babam yaptı ailesi yok dedi herşeyi babam ayarladı bir kere gidiyorsun içinde kalmasın dedi eşim yurt dışına gitti Kıbrıs’a bir ay ne sesini duydum ne mesaj attı hiçbir şey yoktu gidip hat çıkardım ailesi hiçbir şey yapmadı geldi 15 gün sonra düğün olacak gelin bakmaya gittik ikimiz annesi üç gün eve almadı tek gidip baktık diye nişanlı iken iki kıyafet giyicm kinada dedim herşeye kabul du o zaman gelince hiçbir şey istediğim gibi olmadı inadına tersini yaptılar bir yere girdik gelinlik için sadece burdan alabilirsin dediler bu düğünü bozarım bana şart koşmayın dedim başka yerlere de baktım bir tane beğendim eşim görünce ağladı hatta iki kına kıyafeti kuaför dış çekim düğün çekimi 4 saat herşey dahil 8 bindi yok dediler mecbur kıldıkları yerden almak zorunda kaldım bı tane gönlümce olmasada bu olsun dedim cuma düğün başlıyor perşembe akşamı bana herkesten mesaj geldi gelinlik güzel olmuş kına kıyafeti güzel olmuş vs gidip cuma günü sabah değiştirdim hiçbirinin haberi yoktu bir eşim bı ben gittik kinaya geldi senin kıyafet bu değil dedi değiştirdim dedim gelinliği gördü öyle dedi herşey haram oldu bana düğüne dair hiçbir şeyim yok ne video ne fotoğraf hiçbir şey yok iki tane yüzükle evlendim düğün günü tuğra ucu gerçek zinciri sahte yine sustum bir tuğra bir bileklik 2 Gr birde 5i bir yerde takıldı abisi nisanliydi başkası ile kaçtı kız o kıza nisaninda yüzük küpe kolye bileklik herşey takıldı 3 yıl her bayram bişey aldı bn 6 ayda hiçbir şey görmedim hakkım helal mi asla değil şimdi abisinin sevgilisine daha kızı görmedi bile telefon alıyor kıyafet alıyor şal işleyip gönderiyo herşey yapmış bn 6 ay çocuğuna baktım bana bir çorap almadı hatta hamileydim çarşıya giderlerdi gelince ne yediğini anlatırdı alıp gelmezdi bari söyleme değil mi ama yok eşim e gece canım istiyor gibi söylerdim arada alırdıannen böyle demedim bir gün 6 ay sonra herşeyden bıktım patladm sen yemek yap biz geliyoruz derdi yatak odasına giderlerdi kusa kusa yemek yaptım bn sana demedim dedim herşeyi anlattım oğlum burda da yanlış var yalan söylüyor diyemedi eşim arkamda diye daha bana demedigimi