AyFa1608 kız bn yemin ederim fena falan değilim evlendim bir gün sonra sabah 6 buçukta aradı gelde kahvaltı hazırla diye kalktım gittim evlendim hatta pazar günü akşam yemeğini bn yaptım o kadar düşün işte iki günlük evliydim 1 buçuk yaşında çocuğu bıraktı 9 yaşındaki kızı bıraktı bana çıkıp çıkıp ise diye gitti gece 3 4 de geldi o çocuğunu bn büyüttüm o çocuk anne diye arkamda dolandı hatta bana anne dedi diye vurdu çocuğun ağzına seni o mu doğurdu diye hamile kaldım bir kere demedi kusuyordum dışarda balkonda misafir cagirirdi hm yemek hm onalra çay kahve veriyordum geçen gün de eşim çocuk olduktan sonra yurt dışına gidicek bn gidince çocuk 5 6 aylık olunca eşimde çalışacak çocuğa bak bir yaşayana kadar da ev alalım dedi ağzını açana kadar bana dönüp bir gün çocuğuma bana as ekmek mi verdin ki dedi nasıl zoruma gitti 10 yıl önce birine para vermiş o zmn verdikleri kamyon 50 bin şimdi aynı kamyon 500 bin birine vermiş 30 binlik araba şimdi 300 bin bn 30 Gr altın aldım ev alacaz dedik önce benim altınımi verin dedi direk böylesine bn mi fenayım o mu fena hiçbir şeyi de helal etmiyorum zaten bir bardak su hakkım bile varsa helal olmasın bunu hepsinin yüzüne bile dedim
Abisi bekar sevgilisine telefon almışlar 10 binlik hep kıyafet falan alınmış bn 6 ay beraber yedim içtim bir tane çorap görmedim 7 ay nişanlı durdum birşey görmedim bn mi fenayım daha