Aysnr11 Bir umutla gitmiştim oysa ki 🥺 0.12 sonuç hiç ihtimal bile yok yani demekki belirtilerin hepsi psikolojikmiş 😔
Aysnr11 Minikmucizelere az da olsa yüksek çıkmazmıydı ama 0 çıktı resmen 🥺hayırlısı olsun yine de adetim gecikirse yeniden veririm bakalım 🌸
2019-ikra Aysnr11 oy canım benim olur inşallah belli ki zamanını bekliyor hiç moralini bozma olur inşallah Rabbim nelere Kadir 🤲🏻
Minikmucizelere Aysnr11 bazen öyle olmayabiliyo canım sen adet gununubekle tekrar test yaparsın ne gibi belirtilerin vardi
Aysenur222 Aysnr11 evet bende senin gibiydim hep piskolojik olarak diyodum gercekten hamile kalınca aynı adet gibiyimiş hatta dedim daha var ama olmazsan adet yine ver kan gec döllenme olabilir gec yumurtlayan birisen
Aysnr11 Minikmucizelere İnşallah öyledir 🥺 göğüslerde hassasiyet kasık ve bel ağrısı birde lekelenme olmuştu 3-4 gün pembe kahve arası çok ümitliydim yani bu ay bakalım hayırlısı olsun inşallah erken vermişimdir 🤲🏻
Minikmucizelere Aysnr11 bence vardır o zaman inşallah canım dualarim seninle bana haber vermeyi unutma cok merak ettim🙈sende bana dua et olur mu🙂
Aysnr11 Minikmucizelere İnşallaah 🥹💖 tabi ki veririm ♥️ rabbim ikimize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🌸💖