elms61 Kıza benziyor kafa yapısı
Kese görünmesi
Adygesss boş gebelik geçirdim 5 haftalıkken kese vardı özele gidiyordum kalp atışı için erken 1 hafta sonra gel demişti gittiğimde yok bu boş kese denildi vajinal ultrasonla da bakınca emin oldu haftaya gel kürtaj yapalım dedi. Benim 2. Gebeliğimdi şok olmuştum. Devlete gittim ordada boş gebelik gibi ama beklemeyi önerdi 9. Haftada kendiliğinden bozuldu kese akıntı gibi kanam olmaya başladı ertesi gün kürtaj yapıldım ama devlet hastanesinde olduğum için bu kadar bekledim özelde hemen kürtaj olabiliyorsun da.
Pinkflowers0 kaçıncı haftada kanama başladı benimde boş kese kanamam var 6+5
Fidangkts 9. Haftaya girdiğim gibi lekelenme oldu acile başvurduğumda evet kese bozulmaya başlamış yarın gel kürtaja alalım denildi. O zamana kadar da hamile gibi aşermiştim insan son ana kadar ümitleniyor ama olmayınca olmuyor 😔
Pinkflowers0 demeki benimde kese bozulmaya erken Başlamış
Merhaba hanımlar benim şuan 6+5 4 haftalıkken öğrendik geçen hafta keseyi gördük bu hafta da bebeği nokta şeklinde gördük çok şükür Dr haftaya kalp atışı duyarız dedi Allah’ın izniyle 🙏🙏
Bsrbrg bende 6haftalikti gittik sansliydik o gün doktor dedi hem kese hem kalp atışının basladgni öğrendik 8haftalikken bebegi gördük net
Adygesss evet ama çok açık kahverengi bebek yerleşiyor ondan oluyor o zen içini ferah tut canım benim
Kizlar yardim edermisiniz,2 ci hamileliyim 12 hafta-hamilelik olmadan once eroziyam vardi nasil olacak bu durum?bisey olur diye korkuyorum
Pinkflowers0 anladım teşekkür ederim ALLAH herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bundada var bir hayır diyip 1 haftalık süreci tamamlayım bakalım neler olacak
Banusametailesi umarım dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim 🙏🏻
alicej61 bende lekelenme felan yok sadece sol kasık ağrım cok
alicej61 dün BT HCG ye yine baklıdı 364 progesterona bakldı oda 24 bu değerlere göre normal gebelik dedi haftaya görebilirsek keseyi dış kebelik şüphemiz kalkar dedi