ozzlemk Merhaba anneler uygulamaya göre 4 haftalık gebe görünüyorum kese ne zaman görünür sizce kaçıncı hafta da
Bsrbrg ozzlemk benimki 5. Hafta da gözükmüştü keseyi de bebeği de görmüştüm kalp atışı için 7. Hafta dediler haftaya kontrolüm var
323832 ozzlemk ben kendimi strese sokmamak adına geç gidenlerdenim 5+5 te keseyi gördüm 2 gün sonra da bebeği gördüm
Ruken_07akkus ozzlemk ben uygulamaya göre 6 +3 hastneye gittim 5+6 gözüküyor dedi keseyide bebeğimde gördüm çok şükür inşallah sende gorurusn ama her insan bir olmuyor benim ilk gebeligimde 7 haftya kadar bebeği görmemiştim
Biomuallime Bsrbrg benim 4 hafta vajinal muayenede gözükmüştü 6 haftada normal ultrason kalp atışı ve kese göründü
2prensesannes Bsrbrg bende 6haftalikti gittik sansliydik o gün doktor dedi hem kese hem kalp atışının basladgni öğrendik 8haftalikken bebegi gördük net
Bsrbrg Susu_09 bende şu an 6+3 günlük oldum dün gittim ama kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gidicem inşallah bir sorun yoktur
Adygesss 323832 merhaba 5+5 te normal karın ultrasonla mı göründü kese yoksa vajinal ultrason mu acaba?
KeremikoBayky 5de alttan 6 veya 7de karından ultrasonla görünür . Bu haftada 2 günde bir beta verip 2 ye katlamasını takiplemeniz gerekir.
Shebaby ozzlemk bende 5. Haftada alt muaynede kese gözüktü 6. Haftada da bebişi gördük ve kalp ses dalgaları da gözükmüştü ama 7. Hafta da dinlettirdi canım daha sesi yüksek geldiği için sanırım
beyzariibyk 6.haftada kesem gorunmustu ama kalp atisi 8 i buldu canim kişiden kişiye değişiyor bence 🙏
bademli_puding ozzlemk benimki 4+0 da görünmüştü ama döllenmeye bağlı olarak değişiyo bir iki haftaya görünür inşallah
Sevde- ozzlemk 5 haftalıkken kesem görünmüştü görünür yani geç döllenme değilse. 6 haftalıkken kalp atışı duyulur😇
cerenakgl ozzlemk Kesin sonuç almak istersen 6.haftads git. 6.haftada kesin görürsün. Ama kimisinde 5 haftalıkken gözüküyor
edanurkocc ozzlemk keseyi 5. Haftamda alt ultrasyonda gördük. Bebeği ve kalp atışını ise 7. Haftamda görüp duyduk. 🌸