Gizemli Suni sancida her saat başı 1 cm açılıyordu hastanede sancımı çekerken. 4 cmden sonra ebe alttan eliyle patlattı sonra açılmam hızlandı ve normal doğum yaptım
SutlacimiYedimmiBen Aleynaerayy22 su patlarken aci falan hissetmiyorsun ama suyu sonlara dogru patlatirlar buyuk ihtimal enfeksiyon riski olmamasi acisindan ben ilk dogumda suni aldim ondada evde suyum gelmisti zaten. Ama ikinci dogumda mesela bebek cikmadan 5 10 dk once ebenin muayenesi sonucu patladı suyum .
Aleynaerayy22 SutlacimiYedimmiBen suni fitil verdiler 2 saat önde kaç saate ağrı başlar bilmiyorum rahimimin üstünde kasılmalar var onlar sancı mı acaba
2023bebegim Aleynaerayy22 açılan olmadan bebek kendini göstermeden suyunu patlatmazlar yoksa suyun biter bebek gelmez yapışır sezeryan yaparlar suni sanciyi verecekler yeterli açılma olacak doğum başlarken su kendi patlar ve ya onlar doğum esnasında patlatır
Halimbey Aleynaerayy22 ilk doğumumda kendi sancım geliyordu ama açılmam ilerlesin diye suni verdiler suni anında patlattılar suyumu hiç acımadı hissetmedim bile o an
2023bebegim Aleynaerayy22 belirli yani yaklaşık 8 10 cm kadar doğum olabilecek kadar mesela benim sularimi hep doğum anında patlattılar kendi patlamayinca nazende kendi kendine patlıyor benimkileri doktorlar patlatiyordu
Aleynaerayy22 Gizemli banada yarım cm açılma etki etti ya yarın öğlene kadar bekleriz açılman ne durumda diye dedi açılırmi sence
Gizemli Aleynaerayy22 her sancı gelince çömelmek gerekiyormuş yürürken. Sadece yatınca açılmıyor çömeldikçe hızlanmıştı benim. Toplam 14 saat sürmüştü, sizinki daha erken olur inşallah. Bünyeye göre degisiyor. Sağlıcakla alırsınız kucaginiza inşallah
Aleynaerayy22 Gizemli doktorumda bana bu kadar azken açıklık uzan kendine dedi ama bende yerimde duramıyorum o ağrıyla nasıl uzanicam ki