Aleynaerayy22 Suni sancıyla yarın doğumum olcak Allah nasip ederse 🌸 merak ettiğim bisey var bebeğin suyunu suni sancı vermeden önce mi patlatırlar yoksa verdikten sonra mı patlatacaklar veya illa patlatmaları gerekiyormu suyu acıtıyor mu ?
berencisil_ Aleynaerayy22 pek bi bilgim yok ama yarın sabah benimde doğumum var rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin bebişlere 🤗
Melek_Erten Aleynaerayy22 ben 5 cm acilmayla gittim ama devam etmemisti acilma suni sanci almistim. Yanlis degilse 9 cm gordu catala aldi orda patlatti sonra dogurdum. Ama bi acisi ssncisi yok onun
EmineDefneGokce Aleynaerayy22 benim kendi sancım açılmayı pek ilerletmedi. Suni takıldı. Sonra ebe çatıya aldı beni. Korkutmamak için şey demişti. Az sonra istemsiz çişini yapacaksın korkma. Bişey yaptı alttan bakmadım. Suyumu patlatmış 😂😂😂 çok tatlıydı ebe yaa.
Symaydin Bu konuda bilgim yok ama bende merak ettim şimdi. İlk gebeligimde normal diye suni sanci aldım acilmam olmadı doktor suyumu patlattı yine açılma olmayınca sezeryana gitmiştim.simdi direk sezeryan Olcam bunu hiç düşünmemiştim ama
Symaydin Valla 5 sene oldu ama acidigini sanmıyorum yoksa unutamazdim. Çatala çıktım uzun birşey ile patlattı suyu aşağıda bı kaba boşaldı.
Symaydin Fatma63_41 valla ben karni kesince keseyi öyle patlatiyorlar sanıyorum hep ama bilmiyorum bı bilgim yok açıkçası
Symaydin Fatma63_41 normalde günü geçmişse ve su gelmemisse suni sancı veriliyor yine su gelmezse patlatiyorlar.
Aleynaerayy22 berencisil_ amin inşallah hayırlı bir şekilde sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize kuzum 😚🥰❤️
-Meyra Aleynaerayy22 doğuma yakın patlatıyolar 8cm de patlatmışlardı ince çubuk gibi bir şey yardımıyla😅