Bilgelihayat Eldgrn 36+0 , son 28. Artık temizlik yapamıyorum, sağ bacağım ağrıyor üstüne zor basıyorum ve zor yürüyorum.
Eldgrn Bilgelihayat oyy canım dikkat et son günler ağırlık çok oluyor olduğu kadar çok yormamaya çalış kendini
AyFa1608 Eldgrn 24+0 olduk mısır koçanı kadarızz😅 bugün hep toplandı karnımın ortasına fazla hareket de yoktu akşam oldu uyandı bizim minik cadı ben iyiym anne merak etme tekmeleri geldi sonra uyuduk sanırım 😅
Eldgrn AyFa1608 oy maşallah sen gel 30 a ilk zamanlar tekme haraket diye deli oluyorduk simdi 34 den bildiriyorum durmuyor aşağı vurması göğüs altına vurması 🤣🤣 essek sıpalari
AyFa1608 Eldgrn inşallah ya erkenden gelmek istemezse iple çekiyorum o günleri. Rahim ağzında hunileşme var inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız😌
Eren_umay2 Eldgrn sürekli benim maalesef ilki spinal anestezi oldu ondan diyor herkes ilkinde hiç bel sırt ağrısı yaşamadım sanırım sezaryandan kaynaklı🥴
Eldgrn AyFa1608 içini ferah tut canım inşallah vaktinde saatinde gelir kazasız belasız alırsın kucağına
Eldgrn Ay11 son günler sık dişini canım benim de başladı şimdiden ama diyorum az kaldı Elif dayan Elif diye diye geçiyorum günleri sağlıkla gelsinlerdd
Ikicocukannesi32 Eldgrn benimde 34.1 Şubat 15 doğum planlı sezeryan İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuşuruz Bebeğiniz kilosunu biliyormusnz
Eldgrn Ikicocukannesi32 oy maşallah Bizim normal doğum gözüküyor yani planda o var 37 de yani 1 Şubat’ta tam planı yapicaz en son 32 de gittim bilmiyorum şimdi ne durumda