minikmucizem1_ @“esmerella37”#p25857673https://imgyukle.com/f/2023/01/09/J3vpvQ.jpeg merhaba benimkinede bakar mısınız 🤗
Babykalamar gencannis yusyuvarlak kese kuzeniminde boyle kizi olcak. Ben ogluma hamileyim fasulye gibi bicimsiz kesesi vardi
Burcu091 12 haftada bile net bir şey diyemşyorken doktorlar siz keseye bakıp nasıl yorum yapabiliyorsunuz eğer öyle kese ile anlaşılsaydı ilk günden doktorlar keseye bakıp cinsiyet söylemez miydi
gencannis Burcu091 ben doktoruma dedim keseye göre cinsiyet tahmini Yapıyormusunuz diye yok artık dedi 😂😂😂 Ama merak işte bizimkisi de arkadaşlarında yaptığı tahmin arkadaşlar yoksa net çıkıp çıkmayacağından değil “tahmin “ yapıyorlar kimisi hislerine göre bu %100 şudur Budur demek değil ☺️
Leilam gencannis Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin,burda herkes bir şey söyler neye inanacağınızı şaşırırsınız,çokta inanmayın ,İnşallah bir kızınız olur🙏🏻❤️dualarım sizinle
gencannis Leilam orası öyle tabi rabbimin takdiri sağlıklı olsun gerisi önemsiz çok teşekkür ederim 🧡🌼