Aturkk gencannis Masallah 7 haftalık mı burda ? Ne oldugunu anlamam ama Rabbim gönlündekini nasip etsin 🌸
gencannis Aaaysee ay ciddi misiniz ikinci gebeliğim 1 oğlum var bunda da gönlüm kızdan yanaydı ama tabiki öncelik sağlıklı olsunlar farketmedez
gencannis esmerella37 ay ciddi misiniz ikinci gebeliğim 1 oğlum var bunda da gönlüm kızdan yanaydı ama tabiki öncelik sağlıklı olsunlar farketmedez %99 demişsiniz bide emin siniz demi 😂😂
Aaaysee gencannis ben asla kesin diyemem ama kese şeklini erkeğe benzettim canım tabikii kız da olabilir,Rabbim gönlüne göre versin insaAllah ♡ öğrendiğinde bana da söyle bari merak ettim 😁
Saaareeee gencannis canim valla keseye göre inanma çünkü kese hafta ilerledikce degisiyor hiç belli olmaz belki kızın olur :))
gencannis esmerella37 ya normalde bu kese şekline kız kesesi diyorlar ya of şimdi gönlüm kızdan yanaydı ya benim bi tık üzüldüm 😂😂🌹
Leilam gencannis Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin,burda herkes bir şey söyler neye inanacağınızı şaşırırsınız,çokta inanmayın ,İnşallah bir kızınız olur🙏🏻❤️dualarım sizinle
Babykalamar gencannis yusyuvarlak kese kuzeniminde boyle kizi olcak. Ben ogluma hamileyim fasulye gibi bicimsiz kesesi vardi