gamzeliyarim28 Abi sana da Yenidoğan Yoğun Bakım olmadığı için biraz ürkütüyorlar doğum yapma konusunda ama nasıl ikna oldunuz acaba orada doğum yapmaya ? benim de doktora orda Leyla Hanım Çünkü ve çok seviyorum doktorumu
gamzeliyarim28 Bir de Avicenna Gültepe’de tek kişilik oda için Ekstra ne kadar ücret istiyorlar acaba ve her zaman oluyor mu tek kişilik oda biliyor musunuz😊
cansualisa gamzeliyarim28 zaten odalar tek kişilik kuzum hiçbir ücret ödenmiyor rrfrkstcınaaa da yatak verılıyor
gamzeliyarim28 Gamselllaaaaa Bir yakının bir iki yıl önce orada doğum yaptı ve sanki ödedi diye hatırlıyorum ama emin değilim. Bir de iki üç kişilik odalarda var o zaman neye göre oda belirleyecekler😐
eknsnsr98 cansualisa ay okurken o pozitifliğini bize de geçirdin canım rabbim bağışlasın sana cnm hangi şehire bağlı köyde oturuyorsun
gamzeliyarim28 cansualisa bi 6 yıl önce filan doğum yapan yakinim 3 kişilik odada kalmıştı orda başta. Koğuş gibiydi. Cok sogumustum. Sonra gecen yil dogum yapan tanidigim da tek kisilik odada kaldi. Demek ki sartlari iyilestirdiler. Cok sevindim😊
cansualisa gamzeliyarim28 yok kuzum tam karşımda bir yatak daha vardı aynı bnm güzel de temizde sadece havlu vs yoktu duş jeli ben amaliyata girmeden vücudumu yıkamıştımmm Allahtan almıştım yanıma🤣🤣 orda tekli koltuk var dolap var 2 tane
Leylazerr cansualisa saol canım benim iyi değiliz vala çok kötü geçti çok zorlandm 13 saat sancımı çektm
gamzeliyarim28 cansualisa 😍😍 peki orda eşi de doğumda yanına alıyorlar mi? Bir de ücretlerde son durum ne idi acaba? Kendi doktorun gelince de değişiyordu fiyat. Nasıl bir tarife uygulandı size sorması ayıp 😊