cansualisa Dlkzz sağol kuzum 15 dakka oldu yapalı sen düşün evet çok saçma sinirliyimmm zaten emzirmekte zorlanmasammm çekerim acıyı
Asyabuse cansualisa ayy gözyaşım pıttt allahımmm sana şükürler olsuun maşallahh maşallahh sağlıkla büyüsün Ardıç beyimiz 🌸🌸🌸 sende tez vakitte iyileşirsin inşallah 🙏🏻🌸🌸
cansualisa Asyabuse sağolasınn kuzucummmm çıkardım gazımııı şükür birde büyük abdest çıktı tövbe ya🤣🤣🤲
Nsdpg Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla büyütün 💕 boşuna dememişler bi osuruk 9 doktora bedel diye 🥶🤣🙈 Bişi sormak istiyorum belden iğne vuruldunuz o epidural olmuyor mu 6 gün sonra doğumum var spinal ve epidural bi anlayamadım
cansualisa Nsdpg çok tşkkk ederim yok kuzum iğne spinalll epidurelll daha farklı 🌺🌺🌺 en konforu spinallll
user4834 Nsdpg ah cnm doğumlarımız yakın 19 Ocak. benjm de kombine olacak hem spinal hem epidürel .sizin hangi hastane ?ilk bebis mi ?ben çok korkuyorum çok stresliyim ya
Didem18 cansualisa yarın Sabahta benim olcak spinal sezeryan 🙏🙏🙏 sunan öyle panik bir haldeyim ki … Heyecanı bastırdı korkum☹️ bu beni çok üzüyor…
cansualisa Didem18 kuzum hiç korkma bak Allah’ın izniyle o kadar rahat kolay geçiyor ki ben amaliyathanedennn kaçış arıyordum düşün ama asla düşündüğüm gibi olmadı🌺🌺
Ayseelaa Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah 🤲 Güzel günlerini görün 🌸Benim de 26 Ocak günü aldık Rabbim herkesi evlatlarına bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲
29mn cansualisa hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutmeyi naisp etsin insaLalah🥰 sivasta mi yasiyosunuz dogumu nerde yaptiniz acaba?
Gamselllaaaaa cansualisa doktorumuz Aynı bende haftaya gideceğim inşallah sizin gibi pozitif geçer geçmiş olsun bebeğiniz ve ailenizle sağlıklı yıllar diliyorum