Kucuk_melegim Kizlar her akintiyi gordum ama ilk defa sümüksü bir akinti gordum 35+2 haftaliğiz gecen hafta az bişey sancım vardi bugünde böyle birseyle karşilaştim ne bu sizde pazartesi kontrolum var doktoruma da soylicem tırnak üstü kadardi çok değil az birşey
Denizqqqq Kucuk_melegim gebelik.icin kan verdim beta hgc 0.25 cikti ama progestan Hamilelik 1,trimester 4.73_50,74 Hamilelik 1, Trimester- Yaziyor.bu ne demek
aogoya Kucuk_melegim bendede her gün minnak beyaz sümüksü bir akıntı geliyor normal dedi doktor hormonlardan vitaminlerden
Kader_yldrm Kucuk_melegim bence riske atmayın haftanız küçük belki nişandır belki başka bir şeydir ama yine de doktora görünmekten zarar gelmez bir şey varsa en azından erken müdahale olur
YagmurAnnesi Kucuk_melegim bende 32 haftalık hamileyim. Bugün bende de sümüksü akıntı vardı ama üşütmüşümdür diye düşünüyorum çünkü daha öncekilerde doğum zamanında pembemsi sümüksü oluyordu. Bu 3. Hamileliğim bu arada. Hamilelikten önce de ara ara üşüttüğümde oluyordu.
Kucuk_melegim rncst bilmiyorm ilk gebeliğim ama erken deglmi Nisan için bide tirnak ustu kadar küçücük birseydi yani kokusuda yok baktim rengi sefaf
rncst Kucuk_melegim anladım bilemedim maalesef en iyisi doktorunuza danışın tek seferlik bşeydir inşallah
Bonjouratous Kucuk_melegim benim de o haftalarda olmuştu. Rahim yavaş yavaş doğuma hazırlıyor kendini. Ben şuan 39+1 im. Nişan hem miktar olarak fazla hem de rengi daha farklı oluyor bazen kahverengimsi bazen hafif kanli.
Kucuk_melegim Denizqqqq ay canim çok güzel sordun ama hic bilmiyorum ilk hamileligim bide tüp bebek hic bilmiyorm kuzum belki bilenler olur post ac birde doktoruna sor
Kucuk_melegim rncst inşallah canim pazartesiyi kadar beklesemi beklemesemi bilemedim sağlık ocağına mi gitsem yoksa
rncst Kucuk_melegim bence sağlık ocağındaki ebenizle görüşün en azından ciddi bşey olup olmadığnı söyler.
Kucuk_melegim aogoya enfeksiyondan şüphelendim ama tek sadece akınti olurmu enfeksiyonda kaşıntı koku nebilym farklı şeyler de olmasi gerekmezmi
aogoya Kucuk_melegim bu zamana kadar 3 defa enfeksiyon geçirdim hamileliğimde vs öncesinde defalarca ama hiç akıntım olmadı açıkçası o yüzden bilemiyorum
Kucuk_melegim rncst saglik ocağında ebe yoki canm ev doktoru ebe için hastaneyi aramam gerekiyor yarın bir sorucam bakim
Kucuk_melegim Bonjouratous bilemedim enfeksiyon olsa baska belirtilerde olmazmi yani sadece sümüksü akıntı rengide beyazimsiydi sefafdi yanı Nisan için erken değil mi
34_34 Bonjouratous benım bugün sumuksu yapıda geldi pede yoğundu acaba nişan mı kahverengi gibiydi .bilemedım ıkı üç gündür az az geliyor du zayen ama sancı ve su gelme yok
rncst Kucuk_melegim ihmal etmeyin sorun mutlaka 🙏🏻 Bizleri de haberdar edin merak ettm çnkü umarm ciddi bşey değildir