scl Kızlar detaylı ultroson için kadın doğumdan mı randevu alıp giriş yapmam lazım? Bu cihaz normal girdiğimiz makineler mi? Bilgilendirirseniz sevinirim ona göre randevu alacaktım
shdemir scl Bende normalde özele gidiyorum ama dediğiniz gibi ayrıntılı ultrason fiyatı gereksiz fazla😊 o yüzden bende eğitim ve araştırma hastanesinden aldım randevu. Dediğin gibi kadın doğum bölümünden alıyosun. 16 ocakta giricem ben ama giren arkadaşlarımın söylediği kadarıyla normal ultrason cihazıymış nasıl baktırıyosak o şekilde yani. Tabi daha ileri düzeydedir ayrıntılı olucaģı için. Renkli olarak resmini falan veriyolarmış. Net olarak herşeyini görebiliyomuşsun.
lkayRazgatLolu scl uçuk fiyat ama bir kere verilen bişey bence devletten daha iyi biyere gidin. Uzman perinatologlar bakıyor gözünden bişey bile kaçsa doğduktan sonra haberin oluyo. İyi bi uzmana görünmek gerek. Özellerde 30 dk fln sürüyor devlette iyi ilgilenirler mi bilmem.
scl gizemgnll şuan gittiğim hastane özel ve uçuk fiyatlı doğumu orda yapıcam ayrıntı için başka hastaneye gitmeyi düşünüyodum o yzden sormuştum
gizemgnll scl farklı yerde yapıp sonucu götürebilirsin diye biliyorum, ben de öyle yapıcam kendi doktorum yönlendirdi o tarihte cok dolu oldugu için ultrason merkezine yönlendirdi, 250 tl vericem bende
scl shdemir o zaman bende öyle yapayım 😌 gereksiz buldum fiyatı devlete gideyim bende bi deneyeyim 🤗 teşekkür ederim
zeynepdiner shdemir bende bezmi alemden aldım randevü 200 lira ama renkli resim vermiyorlar diye biliyorum
Asu33 Maalesef burdaki imkanlar kısıtlı olunca fotoğraf vermediler ve nerdeyse 10 dk sürdü normal ultrasondan pek de bir farkı yoktu ama kemiklerini ellerini daha net gördüm bugün
scl Asu33 en az 20 dk diyolar ben cinsiyetini netleşir diye merak ediyorum yoksa doktorum her girdiğimde herşeyeni bakıyor aslında detaylıyada girip içimde kalmasın diyorum. Hayırlısı bakalım ben bi araştırayım ozaman 😌
shdemir zeynepdiner Ben Kocaelide yaşıyorum Umuttepe tıp fakültesi gidiceğim hastanenin adı. Bizim burda veriyolar yani arkadaşlarım arasında girip alanlar var. Ama ben daha girmediğim için bişey diyemiycem net olarak🙂)
Asu33 scl Bence bi kerelik için durumunuz müsaitse iyi bi yere gidin çünkü ilgi görmek detaylı görmek insanı rahatlatır
Kizimveoglumm scl 210 tlye yaptırdım 40 dk sürdü resim ve CD de verdiler cok güzeldi herşey güzel bir kızım olcak inş 😊😊
scl lkayRazgatLolu şuan gittiğim hastanenim muayene ücreti bile yüksek o yzden detaylı için düşünmemiştim. Başka bi özel hastanedeki detaylıya girebilirim araştırıcam. Dediğiniz gibi bi kere giriyoruz içimin rahat etmesi lazım. Bakıcam tekrardan teşekkür ederim 😌
scl Asu33 çok şükür durumumuz iyi şuan gittiğim hastanenin muayene ücreti de çok fazla aslında ama yinede oraya gidiyoruz 😌 başka özel hastaneye bakıp kıyaslama yapayım ona göre karar vereyim teşekkür ederim 🤗
scl [bilinmeyen] maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 Sanırım devlet hastanesindeki doktora göre değişiyor biz görev nedeniyle eşimde bende doğuda görev yapıyoruz burada dile gelen 2 tane özel hastane var biri çok uçuk diğeri normal ama aradaki fark hijenik olması. Olmadı detaylıya diğer özele gidebilirim. Bugün randevum vardı 12 haftalıkken erkek dediler 15 haftalıkken kız dedi doktor ama sonra göremedim bacaklarını kapattı dedi. Detaylıda cinsiyet net oluyo diolar o yzden de çok istiyorum bakalım ya nasip 😌 teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 💗
Asu33 scl Biz de görev nedeniyle doğudayız ve özel hastane maalesef yok randevular bi hafta önceden doluyor doktor ilgisi sıfır insan mecbur olunca katlanıyor sizin bulunduğunuz yerde özel hastane olması büyük şans ☺
shdemir [bilinmeyen] Detaylı ultrasonda da bebeğini renkli olarak görüyosun ama normal doktora gittigimiz deki gibi siyah beyaz degil.
shdemir [bilinmeyen] Ben ayrıntılı ultrasonun ne demek olduğunu biliyorum araştırdım tahmin edersiniz ki. Bunların aksini iddaa eden bi cümlede kurmadım benzaten. Sadece ayrıntılı trasonda da bebeğin renkli şekilde göründüğünü söyledim🙂) resmini alan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla. Kendim daha girmediğimi de belirttim.