Tuanad Ilk hamilelikte gec hissediliypr benim suan 15. Haftaya girmek uzeriyim ikinci hamilelegim suan sanki boyle karincalanma kayma gibi hissediyorum hafif hafif
Birglbiray mucizem40_ ilk hamileliğim de 16-17 haftalarda hissettim oğlum oldu Şimdi 14. Haftada hissetim kızım oluyor
bendiyebiriii mucizem40_ ben de ilk 17de hissetmiştim emin olamamıştım sonra bir hafta falan hiç hissetmedim sonra başladı hafiften hareketlenmeye. Ultrasonda falan da çok hareketliydi hep. Kızım oluyor. Hamile kişinin karın içi yağlanmasınla alakalı bence. Kilolu insanlar daha geç hissediyor
YaseminCanCicek21 mucizem40_ ilk hamileliğim olduğu için kıyaslıyamam ama 15. Haftada hissetmeye başlamıştım . İlk hamilelikte anne adayları tecrübesiz olduğu için geç anlıyorlarmış .
cicek52 mucizem40_ kızıma hamileyken 14. Hafta da hissetmiştim canım minik minik hareketlerini. Karın bölgesindeki yağ oraniniza göre degisebilirmis hissetmek
3babymom mucizem40_ bende öyle oldu erkekler 15 de hareketlendi hissettm ama kızda 20 haftada bile emin olamiyodm galiba kız geç canlaniyo
Defne_momm mucizem40_ ben ilk gebeliğimde 20. Haftada hissetmiştim. Hele 32. Haftadan sonra o kadar hareketliydi ki doğuma kadar sabahlara kadar uyutmuyordu zıpır 🥹
aren6161 mucizem40_ bence doğru ben oğlumu 16da hossettıö net sekılde kıpırdama vs deıl Kızımı suan 20lerı gecınce anca cok geç basladı
Ndkr mucizem40_ Ben kızımı 13 haftalıkken göz seğirmesi gibi hissettim şu an 17 haftalık içerde ip atlıyor sanki dedikleri gibi hamile kişinin karın bölgesiyle alakalı sanırım elinizin altında pıt pıt vuruşlarını hissetmek 🥰