ilos12 Hlilal aah canım memleketim… Görünce dayanamayıp yazmak istedim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin…
Aymel Merhaba bende şuan Musa gül hastahanesine gidiyorum 9 haftalık gebeyim doğumuda şimdilik orda yapmayı düşünüyorum
Hlilal Aymel doktor olarak tercihiniz hangisi biz suan 27 haftalığız kararsız kaldım hiç gitmedim yeni gideceğim
Gmz9340 Merhabalar. Bende 8 haftalık hamileyim. suan devlet hastanesine gidiyorum. ozel hastane fiyatlar ne kadar bi bilginiz var mi
Gmz9340 Hlilal salman beyi çok duydum genelde onu öneriyor herkes. Hamilelikten önce kontrol amaçlı gitmiştim güler yüzlü ve ilgiliydi
Hlilal Gmz9340 internet üzeri bi kaç yorum okudum Google’dan felan iyi bi kaç kişi de solunum yetmezliği ile hep yoğum bakıma çıkarıldı bebek yazmış kafam karıştı 😏
Abcd12 Hlilal benim bebeğimde solunumda sıkıntı vardı hamileyken virüs olmuştum yoğun bakımda yattık ama çocuk doktoru ve doğum doktoru çok iyi ilgilendiler çok şükür yavrum iyi
Aymel Salman bey doktorumuz daha önce de 20 haftalık bebeğimi kaybetimistim kürtaj olmuştum iyi bir doktor güler yuzlu ama bende daha tam karar veremiyorum doğum için nasıl olur bilmiyorum zaten Kırşehir’de şartlar kısıtlı
Gmz9340 Aymel sağ salim kucagınıza alın insallah 🥰 evet sartlar kısıtlı burada. Bende kararsız kalıyorum baska sehirede gitmek istemiyorum acıkcası.
Hlilal Aymel üzüldüm rabbim bunu sağlıklı sıhhatli kucağıza almayı nasip etsin hepimizin bilgi sahibi olursam hastane ile ilgi buradan bilgilendiririm ☺️