Mavinin_kadini 5+3. Haftadayım. Çok yoğun kanama ile hastaneye geldim. Düşük riski var yatış yapıldı. Tüp bebek tedavisi ile 2. Hamileliğim. İlk bebeğimi 17. Haftada kaybettim. Çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Bu şekilde yoğun kanaması olup doğum yapan var mı
DefCan01 Mavinin_kadini Bir bilgim yok ama konunuz hassas üstte kalsın.. Çok çok geçmiş olsun Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah
Sinem0135 Mavinin_kadini benım de öyle oldu kuzum daha önce de kaybım oldu ilaçlar la şuan hafifledi . Rabbim bebeklerimizi korusun . Ben çok insana denk geldim aşırı kanaması olup doğum yapan. Rabbim bize de nasip etsin 🤲🏻
Emisse Mavinin_kadini kuzum bende aynen böyleydim dört aya kadarda devam etti kanamalarım ara ara 3 aya kadar mfknın adendo takviyesini kullandım bebeğin tutunmasında çok etkili olduğunu düşünüyorum önce Allahın izniyle zaten doktorlar sadece progestan veriyor onuda düzenli kullan kuzum ayaklarını dik uzan hep
sgok Mavinin_kadini korkmayın benim oglum su an 4.5 aylık ve ben prematüre annesiyim. Benim de gebeliğin basında oluk oluk kanamalarım oldu hatta 3 ay kesintisiz kanadım ve gebeliğim yatarak geçti 31+3’te benim fırlama durmadı gelmej istedi cok sükğr su an hiçbir problem yok 19 gün yogun bakımda kaldı benim rahmim alındı böyle talihsizlikler yasandı ama evladım yanımda cok şükür siz de olumlu düsünün ve mümkün mertebe yatın oturur pozisyonda dahi durmamanızı tavsiye ederim cis yemek yemek icin yerinizden kalkın ciddi bir durum ama dikkatle cözülmeyecek sey degil.
Mavinin_kadini Sinem0135 bende çok duydum ama kaybım olunca korkum oluyor. Çok dua ediyorum. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Sinem0135 Mavinin_kadini bende bol bol dua edıyorum kuzum elimizden başka ne gelirkii. Rabbim korusun bebeklerimizi 🤲🏻❤️
Justice Çok geçmiş olsun.Ben de 5. Haftadayım birkaç gündür lekelenme,kanama yaşıyorum.Doktor progestan fitil verdi dün gece uyguladım.Bugün biraz azaldı ağrım kanamam.Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,insan korkuyor…
Mavinin_kadini Justice bu haftalarda hep oluyormuş size bir sebep bir şey dediler mi? Eskiden böyle değildi analarımız köyde tarlada doğum yaparken şimdiki nesil hep kanama düşük ya da erken doğum oluyor. Keşke önüne geçebilsek. İnşallah sizde bizde kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bu yaşananların hepsini unutur gideriz
Justice Mavinin_kadini yerleşme kanamasıdır diyen doktor da oldu düşük riski diyen de bilemiyoruz ki tam.İstirahat önerdiler 2 gündür yatıp dinlenmeye çalışıyorum Allah korusun bebişlerimizi 😔 Amin bu kadarını tattırdı Allah devamını da görmemizi nasip eder inşallah.
Mavinin_kadini Justice bende çok duydum herkes zaten bir şey söylüyor. İnşallah 12. Hafataya kadar sağlıkla geliriz. Ondan sonra benim birde dikiş durumum var. Zorlu bir gebelik bekliyor sanırım
MucizemGel Bende 2. Tup bebek . 9. Haftamda aşırı kanamam oldu. 12 ye kadar iğne kullandım sabah akşam. Estrofem içtim. Geçti şükür. Bebekte gayet iyi
Mavinin_kadini MucizemGel aynı ilaçları bende kullanıyorum. Sizede mi düşük riski dediler? Herkese sanırım aynısını söyliyorlar. Rabbim banada o zamanı gösterir inşallah. Sanırım 8. Haftaya kadar sürüyor bu kanama durumu
MucizemGel Mavinin_kadini Günler aşırı yavaş geçiyor gerçekten 🤭 13 e şükür geldik. Hiç merak etme canım. Ilki 17 haftalikken neden kaybettin
Mavinin_kadini Emisse MFK’dan daha önce pcos için takviye aldım ama etkisini görmedim. Yada bana öyle geliyor. Bu haftalarda genelde kanama oluyor kimisi yerleşme kanaması diyor anlamıyorum. Doktorda istirahat dedi ama rapor alınca maaştan kesiliyor. Bir yandan paraya da ihtiyaç var. Kaldığım hastanedenin 1 gece ücreti 7 bin. Ben zaten tüp bebek tedavisi sürecindeki ilaçları alıyorum. Bilmiyorum önce bebeğimin sağlıyı yerinde olsun da gerisi gelir inşallah. 🤲🏻
Mavinin_kadini sgok rabbim evladınızı size bağışlasın. Bende inşallah bebeğimi kucağıma alırım da bugünleri onun kokusuyla gülüşüyle unuturum