AyFa1608 Ipekgunes2 sakin ol bacım cinsiyeti sordum🤣 kız bebekler aşağıya baskı yapar derler bende yaşıyorum arada da ondan kız mı dedim direk😅
AyFa1608 Ipekgunes2 yok önemli değil ama sakinlik her zaman iyidir😅 bende yaşıyorum arada kasıktan vuruyor arada göbekten bazen ayağa kalktığımda aşağıdan düşecek gibi hissediyorum karnımı tutarak yürüyorum normaldir heralde herkes yaşıyor bu durumları😅
AyFa1608 Sevvl valla canım senin erken doğum riskin vardı bilemicem. Yanlış bişey demeyim şimdi. Benim çoğu zaman kasıkta oluyor hareketi kızlar aşağıda olur diyolar hep. O yüzden çok aldrmıyorum😌
Ipekgunes2 Gns-gur her gittiğim de doktorumuz bakıyor erken doğum riskin yok diyor belki de üşütüyorum dayanılmıcak birşey değil sadece kendimi zorladığım da sağ sola dönerken yatarken ve yürürken oluyor sanki sağ kasığım ağrıyor gibi
Aaaysee Ay aynısı sürekli vajinama tekme atıyor çok aşağıda hissediyorum kasıklarım,alt tarafım dolu dolu insaAllah bir an önce yukarı çıkar,25+6
Ipekgunes2 Aaaysee benim de aynı böyle dinlenirken otururken birşey yok ama yürürken iş yaparken bir doluluk hissi baskı sağ göbeğim de bir sertlik dayıyor harekelde poposunu felan 😂😂
Gns-gur Ipekgunes2 çatı değil de bu servikal uzunluk alttan bakılıyor bir daha ki kontrolde söyleyin bence şakaya gelmiyor benim hersey iyiyken bir anda oldu
Ipekgunes2 Gns-gur söyliyim bari 🥹 bakıyor ama neye bakıyor ultrasondan bilmiyorum erken doğum riskin yok diyor suyuna herşeyine bakıyor bilgi veriyor aslında