Btlklnc Ipekgunes2 26+5 bende de cok oluyor kasıklarımda toplanıyor sırt üstü yatınca sanki saatlerdır tuvaletımı yapmamısım gibi bıde vuruyor asagıya 😂🤭
Ipekgunes2 AyFa1608 lafın gelişi söyledim ama çok alındınız gibi Kızlar mı diye birşey arıcağınıza bilgi alışverişi yapsanız daha iyi olur bu platform bundan dolayı var çünkü
Ipekgunes2 AyFa1608 kusura bakmayın siz de bebek erkek hormonlardan kaynaklı yanlış anladım streste yaptım fazlasıyla birşey mi oldu diye 🤦🏻♀️😞
AyFa1608 Ipekgunes2 sakin ol bacım cinsiyeti sordum🤣 kız bebekler aşağıya baskı yapar derler bende yaşıyorum arada da ondan kız mı dedim direk😅
Btlklnc mysweetbabyy herhalde az once baska bır posttada kadın kocam cok iyi dedıgı icin kocanı mı övuyorsn nispet mı yapıyorsun diye kavga vardı 😂😂 hayret bısey yaa
AyFa1608 Ipekgunes2 yok önemli değil ama sakinlik her zaman iyidir😅 bende yaşıyorum arada kasıktan vuruyor arada göbekten bazen ayağa kalktığımda aşağıdan düşecek gibi hissediyorum karnımı tutarak yürüyorum normaldir heralde herkes yaşıyor bu durumları😅
Gns-gur Ipekgunes2 benimde öyleydi kontrolde rahim ağzı kısalığı çıktı lütfen sizde doktora gidip baktırın
Ipekgunes2 Gns-gur her gittiğim de doktorumuz bakıyor erken doğum riskin yok diyor belki de üşütüyorum dayanılmıcak birşey değil sadece kendimi zorladığım da sağ sola dönerken yatarken ve yürürken oluyor sanki sağ kasığım ağrıyor gibi