defneveannesii_ Ay kızlar canım çok waffle istiyor ama yakınımda hiç yok, waffle makinem de yok evimde. Başka türlü nasıl yapabilirim? Malzemelerim var ama hamuru nerde kızartabilirim yapanlar varsa evde fikir alabilirimmm🐣😋
beyzacmvrc defneveannesii_ pankek karışımı gibi hazirla tost makinesine dök pişir YouTube da tarifi var üstüne de cikolata meyveler fındık fıstık artık neyse 😄
Busrayasin2351 defneveannesii_ tost makinesinde de oluyor ama ben tavada yapıyorum krep gibi pişirip istediğim malzemeyi ekliyorum bir fark olmuyor
Zeyemzey Hamileliğimde canım çeken tek tatlı waffle 😍😍 ben pankek hamurundan tavada büyük pankek yapıyorum üzerine malzemesini koyuyorum gayet güzel oluyo ☺️
irem01 defneveannesii_ kaç gündür her gün yapıyorum kızım istiyor sürekli😅 tost makinesinde yapıyorum çok ta güzel oluyor 😊
AyFa1608 defneveannesii_ yapışmıyor hiç. Hamuru dökünce üst kapağı da kapat yaklaşık 1 dk hiç açma açınca dağılıyor 1dk kadar bekle aç olmuş oluyor🥲
AyFa1608 defneveannesii_ tost makinesi varken waffle makinesi fazlalık bacım zaten🤣 tost makinesinde yapıyorum gayet de güzel oluyor 😅