ayseuarslan Yarenay ay benim hamile değilken bile kıvranıyordum adetim gelince. O derece agrilarım oluyordu.
Minikmucizem199 Yarenay Bende dayanamam da canm yapacak bişey yok bebeklerin canı gelmek istemezse ikinciye hamileyim bakalım bu kaçıncı haftada gelecek 😀😀
Halimee1634 Yarenay şehir hastanesinde yaptım doğumu cokta memmun kaldim devler hastaneleri daha ilgisiz haklisiniz
melike098 Yarenay devlet hastanesi cok acil bi durum olmadan sezaryen yapmiyoruz demislerdi zaten suni sanci vererek dogumum oldu
melike098 Yarenay bebek fazla durunca sakıncalı olduğu için en fazla 41 haftanin dolmasını bekliyorlar zaten hayirli kolay dogumlarimiz olsun hepimizin 26 haftalık kızıma hamileyim simdi bakalım o nasıl gelecek😄
Halimee1634 34_34 rahim ağzıni kapatan bı tıkaç var bazılarında kahverengi bazılarında pembe hafif kan şeklinde sümüksü bir yapıda geliyor.nisan geldiği zaman o tıkaç kalkmış oluyor rahim agzindan
34_34 Halimee1634 bende kahverengi sümüksü yapıda geldi ama su gelmediği için gitmedim hastaneye kontrolüm yarın bugünden yoğun geldi birşey olur mu acaba
Zeyn7 Yarenay ben 41+4 miadi geçmiş hasta diye yarısını yaptılar artık ben yalvardım doktora dayanamıyorum ilk defa gördüm o doktoru anlattım acilden girişimi yaptılar sıfır açılma sıfır sancı suni ve fitil ile doğumum.oldu
Dilayyyyy Yarenay acilmam vardi suyum ve nişanım gelmsti sancim yoktu ama yatisim yapildi suni sanci istemedim vajinal fitil ile dogumum başlatıldı