Yarenay Kızlar bugün tam 40+0 olduk cuma günü yani 40+ 2 de hastaneye gidicem ağrım sancım açılmam yok sizce yatırırlarmı ben yatırsınlar artık doguruyum istiyorum böyle bişey yaşayan varmı devlet takipliyim doktorum habire değişip duruyo
A_syma Yarenay 42 haftalikken suni sanci ile dogum yaptim Planli yatis yapildi. Sifir sanci ,sifir aciklik Suni talep edebilirsiniz ama devlette bilemedim istege bagli baslatirlarmi
Melisaalagoz Yarenay kuzum devlette 41 den önce yatırmıyolar suni sancı verirler mi bilmiyorum arkadaşıma vermediler direk sezeryana aldılar 41 haftalkken herseyin hayırlısı olsun insallah korkma
ayseuarslan Yarenay 40 haftaya kadar böyle ara ara dahi olsa da hiç sancınız olmadı mı yani böyle yalancı kasılmalar sancılar, adet sancıları gibi?
Yarenay Melisaalagoz çok şükür korku yok çünkü nasıl bı acı olduğunu bilmediğim için korkmuyorum bı an önce ne vericeklerse versinler doguruyum istiyorum
Yarenay ayseuarslan bebek çok toplanıp kasılıyo bazen vajinada baskı oluyo geceleri kasıklarım ağrıyo dönerken bacak aram çok agrıyo başka bişey yok
Halimee1634 Geçen hafta salı muayene diye gitmiştim suyum azaldığı için yatış verdiler.onun öncesinde ara ara yalancı sancılar oluyordu nişanım geleli 2 hafta olmuştu ama tık yoktu.hastaneye 2 cm acilmayla yatısim yapıldı
Yarenay Halimee1634 ben dün devlete gittim hiç açılmaya falan bakmadı ulturasonu girdim suyu hareketleri iyi dedi geri gönderdi devlet açıklama yapmiyo zaten çok sinir oluyorum
ayseuarslan Yarenay bende aynılarını yaşıyorum. 30. Haftamdan beri. Şu an 33 haftalığım ama benim ayrı adet sancilarim da oluyor karın bölgesinde.
Halimee1634 Yarenay şehir hastanesinde yaptım doğumu cokta memmun kaldim devler hastaneleri daha ilgisiz haklisiniz
melike098 Yarenay ilk gebeligimde 41 hafta dolana kadar beklemişti doktorlar sizin gibi hic agri sancı açılmam yoktu yatış yapıp suni sancı verdiler normal doğum yaptım
Aleynaerayy22 Yarenay yarın yatışım var açılmam varmi bilmiyorum ama sancı vs yok arada adet ağrısı gibi geliyo akşamları gidiyo 2 kez fln o kadar açılmaya doktor 2 haftadır nst de sancım çıkmıyor diye bakmadı belkide vardır açılmam yarın suniyle doğum baslatcaz canım
Minikmucizem199 Yarenay Bende dayanamam da canm yapacak bişey yok bebeklerin canı gelmek istemezse ikinciye hamileyim bakalım bu kaçıncı haftada gelecek 😀😀
melike098 Yarenay devlet hastanesi cok acil bi durum olmadan sezaryen yapmiyoruz demislerdi zaten suni sanci vererek dogumum oldu