BehiyeGrel Merhaba gopta oturan yada daha önce gidenler yorun yazabilir mi? Op.nurhan takar belde tıp merkezi ve Avrupa Şafak’ta çalışmış 15 yıldır aynı kurumda çalışmış bilen muayene olanlar gidenler yazarsa çok sevinirim..
Cansuercan BehiyeGrel bende cok övdüler diye nurhan hanima gittim ben anlatirken lafımı kesti ve normal her doktorun anlattigi milyonkere dinledigim cumleleri kurdu ve hayatimli tatlimli ukala ukala konusmalarii..! Vede kanamali bi hastaydim numarasini verdi mutlaka kanama olursa bana ulaş dedi defalarca arayip mesaj yazmama ragmen ulasamadim geri donus alamadim ayricaaa randevu almaktaa ayri bi dert asla randevu bulamiyosunuzz eskiden iyi olabilirmis ama bence fazla ilgi gormekten sıkılmış.. ve sadece beni dinliyomus gibi yaptigina adim gibi eminim kendi bildigini okuyor hala sinirim gecmedi 😂
Yenibaslangic_34 BehiyeGrel yorumlara bakarken şimdi gördüm yıllar olmuş paylaşalı Nurhan hanımla ilgili bilgileri kendisini 10 küsür yol önce rahatsızlık dolayısıyla tanımıştım ama mükemmel pamuk şekeri gibi bir bayan birgün eğer bebeğim olursa giderim derdim hep ve bugün 5 haftalık hamileyim Başakşehir de oturmama rağmen kendisine gidiyorum ikinci kontrolümüz de bir hafta sonra herkesin kesinlikle nurhan hanım gibi tatlı mı tatlı şeker gibi doktoru olmalı 🥰💐
BehiyeGrel anneeylul bende Perşembe ilk muayenemi olacağım çok memnun olurum deneyimlerinizi paylaşırsanız 🤲🙏🏻
Yasemen Harika bir doktor ilgili samimi tecrübeli 9 ay gittim ilk gebeliğimde Doğum yaptım muhteşem çok severim kendisini🌸
Yasemen BehiyeGrel evet destekleyen bir doktor fakat benim bebek ile ilgili sıkıntım olmuştu o nedenle çok acil sezeryan olmak durumunda kalmıştım
PnRTurK53 Cansuercan nasıl yani benide ölümden kurtardı o tatlı diliyle dış gebelik olduğumu o çözdü kimyasal gebelik git evine kanaman gelir düşer dediler diyen doktorları da hemen sıralayayım medikal park yasemin tontuş 🤬 nasıl öfkeliyim anlatamam .. sonra gop hastanesinde emel hanım biri daha varda adı aklıma gelmiyor son çare acabada kalarak gittim ve işin nerelerden dönebileceğini onun sayesinde okmeydanı acile sevk aldığımda öğrendim .. hep dua ederim bugün tüplerim yerinde ve 3 sene sonrada olsa anneliği tattıysam onun dikkati ve bilgisi sayesinde 🙏 ukalalığını birkere bile hissetmedim tatlım canım bebeğim aşkım sürekli konuşması o kadının ama net bir tavrıda olsa inanın soğuk gelirdi doğuma yada muayneye artık gitmiyorum evet eyüpte oturuyorum ve ters geliyor ondan yoksa ben çok memnundum
Eyll_kuzu Cansuercan canım sana tek tavsiyem Avrasya Gop Atilla okur aradığında cevap vermezse bile geri dönüyor hayatımda böyle bir doktor görmedim sayım kadın doğumcu olmasına rağmen ben kendisine gidiyorum ve bana başarı hastanesinde bebeğin gelişmiyor alalım dediler Attila hoca gelişmezse bu haftada düşer zaten dedi geç döllenme olmuş dedi içini ferah tut dedi bebeğini sağ Salim kucağına vermek için çabalıyacağız dedi eğer gece rahatsızlanıp acile gitmişsem telefonlaşırız kendisi ile ertesi gün arar sorar kendisi kadar asistanı serap hanımda çok ilgili
BehiyeGrel Cansuercan o beyfendi ile ilgili de olumsuz yorum fazlaca duydum açıkcası... Randevusunun yoğun olması normaldir diye düşünüyorum bakalım deneyeceğim yinede teşekkürler👍🏻
anneeylul BehiyeGrel Merhaba .. Ben biraz once nurhan hanimdan geldim. Ilk muaynemi oldum. Gayet ilgili ve fazlasiyla aciklama yapan biri.. Ben sorularimi sormadan cevabini aldim:) Eve gelince size yazmak istedim..
BehiyeGrel anneeylul çok teşekkür ederim ☺️ Peki kaç haftalıksınız? Doğum ile ilgili konuştunuz mu? Sizce normal Doğumu destekliyor mu? Doğum ücretlerini de öğrenebildiniz mi🙈🙈🙈🙈 çok soru oldu ama💕🌸
anneeylul ben daha 5 haftaligim Allahin izniyle .. Haftaya kalp atisini dinleyelm dedi. Daha ilk gunden fazla soru soramadim genelde bazi belirtiler agrilardan konusuldu. Ilerleyen zamanlarda konusurm dogumu sanirim:)
BehiyeGrel anneeylul hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bakalım bende gideceğim 🤲☺️ Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahh👍🏻
anneeylul BehiyeGrel Peki siz kac haftaliksiniz .. ilk defa mi gidiyorsunuz doktora yoksa doktor mu degistrmek istediniz..
BehiyeGrel anneeylul ilk defa gidiyorum 20 haftalık olduk .. Doğum ücreti çok fazla olduğundan değiştirmek zorunda kaldım bu doktor da tavsiye edildi bakalım 🤔 deneyeceğiz🤲
Cansuercan PnRTurK53 demekki bna denk geldii canimcimm kuzenimde bsyilirdi ona öve öve bitiremedi oyle gittim bndee ama kanamam vardi ve biliyodu hatta mutlakaaa ulasmalisin dedi ama ben ulasamadim dogal olarak korktumm.. ilk girdigimdede bi sorun varmi dedi tam soylicektim lafi agzima tikti ki ben cumlenin sonunda baska bisi soylicektim bilemeyiz belki ogün ters bi zamaniydi belki baskasiyla bi sorunu oldu ama ben sizin gbi dusunemiyorum yani benim yerime koyun kendinizi :)
PnRTurK53 Cansuercan haklısın tatlım ters günüydü herhalde seninde durumun acilmiş allah yaşatmasın umarım sıkıntısızdır gebeliğin 🙏