Bibisko Bende bugün gidiyorum 750₺ istediler. Diğer yerler uçmuş 1800₺ isteyenler var. İkili üçlü vs testleri yaptırmadım ama bunu hem doktorum önerdi hem de bende yaptırmak istedim
Umran3428 nur_bebek34 pahalı değil bende 1000 tl ye yaptırdım. Diğer testleri bende yaptırmadım ama bunu yaptırdım bence sizde yaptırın.
Mileykholin95 nur_bebek34 Gereğini siz düşünün siz evlat sahibi olacaksınız fiyatı uygun biz 1.200 olmuştuk çok da eğlenceli oluyor
[silindi] nur_bebek34 tabiki gerek var.hiçbir testi yaptırmadım diyorsunuz.zaten detaylıda 3boyutlu görmenizden daha önemli olan bütün organlarının sağlıklı olup olmadığını görücek olmanız.Fiyat olarakta çok iyi,agustos ayında 1000tl ye yaptırdım
gunesligun nur_bebek34 bende sadece detaylı yaptrdım. Pahalı değil. Bence yaptırın. İçinz raht eder. Hem yakından görürsünüz bebeği de
nur_bebek34 Nurellaaa_ devlete randevu aldım genel kontrol için . daha günü gelmedi onlar beni yönlendirecek boş yer varsa neden olmasın
Minitomubeklerken nur_bebek34 Rutin muayeneler artık 800 neredeyse bence gayet iyi fiyatı yeri de düzgünse gidilebilir. Detaylıya gitmekte fayda var.
Nurellaaa_ nur_bebek34 doktor detaylı yaptır dediğin an sizin sıra almanız gerekiyor genelde yer olmuyor ve yaptıramıyorsunuz