Elaa_gozz Tubazeynepalin şu an 32. Haftadayım 30+6 da gittiğimde 1900 kg dı 🥰doktorum hiç boyunu söylemedi ben de hep unutuyorum o an farklı sorular oluyor aklımda boyu sürpriz olcak gibi 😅😅
Duyguucnr Tubazeynepalin 36+5 3100gr çıktı burada daha kilolu bebişleri okuyunca acaba benim ki zayıf mı diye düşünüyor insan😞
Patricia Duyguucnr normal doğum düşünüyorsan gayet iyi sakın ses etme🤫ayrıca 3kgnin üstüne çıkmış gayet sağlıklı 3500-3600 falan doğurursun ki bu da çok normal
Elaa_gozz Ozlemiskndr evet ama ulturason kağıdımızda o da yazmıyor ya diğer hepsi var ama o yok 🤷🏻♀️
KeremikoBayky Sun10 bunun bi vakti yok aslında, doğuma saatler kala bile girebilir. Bol squat yoga çifter çifter çapraz merdiven in çık bol yürüyüş ile bu çok daha hızlı olur
KeremikoBayky busramnv dil peyniri süt kuru kayısı günde bir öğün sebze yemeği bir öğün protein her gün haşlanmış yumurta
KeremikoBayky Sun10 yaparsın canım mis gibi hemde. Doğalını tercih ederim ameliyat olmak istemem inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin
Sahra_su Boyu haftasiyla uyumlu kafasi 5 gün geriden geliyor dendi. Böyle bisey yaşayan war mi aranızda