Rukiye24 Ecmeryus kağıttan fl yazan yerde ki rakamı 7 ile çarpınca çıkıyor mesela 7.19 yazıyordu benim bu gün gittim 7 çarpı 7 49. Cm ortalama yani 36+1 de
busra009 U-1dlk doktor da 3000 doğar dedi asıl kiloyu bu ay alacak dedi ama sağlıklı olsun zaten en önemlisi o
Nhrsn Hayalmi öncelikle maşallah ❤️ 25+4 te 750 gramdı bebeğim doktor gelişimi iyi dedi ama sizde böyle yazınca acaba bı sıkımtı mı var diye düşündüm şimdi olmuş olsa derdi dimi
Hayalmi Nhrsn tabiki söylerdi haftasıyla uyumlu ise bir sıkıntı yok tur ondan normal demiştir 😊 minyon bir bebek olabilir İçiniz ferah olsun sağlıkla kucağınıza alın 💕
Burcuuu12A Zll90 Aynısını düşündüm az önce doktorda normal diyo ama 26 haftada 1150 diyen var benimki 25+0da 678 gramdı. Gelişmiyor mu diye düşünmeye başladım burayı okuyunca
Ozbyt Burcuuu12A son haftalarda baya almaya başlarr doktorunuza güveninn bu kilo olaylarıı kafayı yediriyor insana 🥺
busra009 bluepoint sağlıklı ama biraz minyon dedi o önemli değil 2800 3000 doğsa yeter zaten dedi ki bu haftadan sonra 1 1,5 kilo alır zaten dedi takmayın sizde sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar önemli değil ☺️
KeremikoBayky Gmz-gmz ben dil peyniri kuru kayısı bi öğün sebzeli tencere yemeği bi öğün tavuk köfte türü proteinli bol süt tüketiyorum
gulcansvml10 30+5 ‘yken gittim pazartesi bugün 31. Haftaya girdik kızımla 😍 1564 gr 40 cmdi en son haftaya yine gidicem sağlıklı olsun gerisi asla önemli değil 😊
Busrayasin2351 Tubazeynepalin 22+2 de boyu 28 cm kilosu 480 gramdı şimdi kızım 25+1 oldu cuma günü randevumuz var ne kadar olduğunu öğrenicez 🥰🥰
Gmz-gmz KeremikoBayky bende yumurta kefir bol bol salata sebze ama sanırım eti az yiyorum kuru kayısı da çok yiyorum bağırsaklarımsq sorun var ama durdu stresten sanırım
Handemiiiy Bugün geldik doktordan 34+0 haftamız,kilosu 2430 gr,boyu 45 cm ve kanala kafasını dayamış çıkışta bekliyor kurban olduğum evladım 🧿 😍
minikprens_71 Tubazeynepalin 16.hafta, boy 15 cm, kilosu da 80 gram 🥰♥️ Maşallah bize Allah nazardan korusun tüm bebişleri🥰