Bereninannesi 38.haftaya giriş itibariyle hiçbir belirtisi olmayan kaderdaş annelerim hele gelin dertleşelim ne zaman doğacak bu bebişler 🥹😅
Aleynaerayy22 Bereninannesi 39+6 olduk 🫠 hala gelmiyor benim oğlumda ne ağrı var ne sancı ne de başka bişey sadece nişan geldi canım yarin yatış vermişti bide doktorum suni sancıyla doğum başlatılacak artık 🌸
Bereninannesi Aleynaerayy22 ay hayırlısıyla doğsun inşallah Allah bilir tabi de benim durumum da böyle görünüyor sanırım 🥰
Aleynaerayy22 Bereninannesi amin inşallah 🙏💐 sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah birazcık heyecan varr yarını düşündükçe iste korku yok ama başıma ne geleceğini bilmiyorum çünkü 😅
Bereninannesi Zuzuu86 ay sağlıkla doğsun minik kuzum amin bebeğim Allah razı olsun inşallah bekletmez beni çok bu cadı 😅
Bereninannesi Aleynaerayy22 ilk gebelik olunca çok normal tedirginlik çünkü bilmiyoruz ne yaşayacağımızı sağlıkla doğsun kuzularımız inşallah 🥰
Eclipse3 00 itibari ile 38 bugun kontrolum vardi ama doktor gayet iyi herseyin beklicez dedi sancim agrim hic bir seyim yok
Zuzuu86 1ruyaaa bendeee vallahi bugün tarih verdegınden beri doktor kalbim ağzımda atıyo sankı 🙊😄☺️ hayırla sağlıkla gelsin evlatlar 🥰
1ruyaaa Zuzuu86 amiinn canim 😍 saglikla kavuşalım insallah bende korku da var nasıl rahatlatıyorsun kendini bi önerin var mi insallah çok stres yapmam ikinci gebeliğim ama ilk sezeryanim olcak
Bereninannesi Zuzuu86 kız bir hafta önceki kontrolde 2970ti bugün kontrolümüz var kaç olduk acaba çok baskı yapıyor artık 😅