Eldgrn Cookiee olabilir belki o konuda bilgim yok yanlış bir şey demek istemem ama takipte kal zaten sancı vs olur sonrasında gösterir kendini
Eldgrn betulaltn75 ne güzel benim ki 37 de çağırdı onu bekliyorum zaman da gecmiyor artık yavaştan başladı yavaşlamaya ilk zamanlar gibi 🥰🤣
denizarenmom Eldgrn son 82🫣 hasta olmayayim diye camdan bile kafami cikarmiyorum ama sabaahtan beri bogaz agrisi ve oksurmekten bogazim patladi ya🥲 27+2de gormustum en son kizimi randevumuz pazartesi 29+0da yine gormek istiyorum ozledim🤲
Eldgrn denizarenmom maşallah maşallah az kalmış bizde daha çok var güzel haberler alırsın inşallah gösterir kendini de bizimki saklıyor kendini 🤣🤣
Eldgrn denizarenmom bizimde 22 de öyle gösterdi zorla tabi gördük ama gördük yanı sonra yok kafayı hareket ettirdi sürekli net görmedik bir video çekerken görüntü var yüzünün az belli olduğu o kadar babası kılıklı gönlü olmayınca göstermiyor
denizarenmom Eldgrn olsun canim suandan en fazla bir bucuk ay sonra kucaginda olucak insallah bol boll bakarsin yuzune gozune insallah🫣