Eldgrn Şükür gördük 34 ü ah bir 37 yi de görsek rahatlicam da bu günlere de şükür bizimki canımı çok yakıyor bel ağrısı göbek ağrısı acısı karmaşık içi idare etmeye çalışıyorum yalancı sancı oluyor hafiften sizde durumlar nedir kaç kaldı 🥰♥️
ParildayanYildiz Eldgrn 33+3 olduk bugün çok şükür gün içinde hiç kendimi yormadim ama saat 3den bu zamana hiç geçmeyen adet ağrısı gibi belim karnımın alt tarafında ağrı var normal mi değil mi endişe etmiyo değilim açıkçası
Eldgrn Tubatgn bilmem mi beşik kertmesi yapacağım bu gidişle eşime kaynıyorum bak günü gününe gidiyor biri kız biri erkek ana baba uzun genetikte iyi diye hemen diyor ben vermem kızımı kimselere 🤣🤣 inşallah bide bir doğursak cuk olacak 🤣🤣
Eldgrn cansualisa ah en güzel heycan sağlıkla gelsin hep aklimdasiniz valla merakla heycanla güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰♥️
Eldgrn ParildayanYildiz yalancı sancı olabiliyor canım düzenli aralıklarla olmadığı sürece endişe etme şiddetli olursa yine gözük doktora tabi
cansualisa Eldgrn inş kuzum bnm inan korku fazlasıylaaa sardı beni Allahım sen yardım et ne olur diye ağlayıp duruyorum
Eldgrn cansualisa korkma içini ferah tut bak çok az kaldı cennet geliyor bol bol kokla sev bunlari düşün kucağını aldığını düşün Allah yardım eder elbet sakin tut kendini
Eldgrn BBuseY oy Maşallah sübhanallah sağlıkla gelsin bizde 37 bekliyoruz nst doğum planı olacak ondan sonra bişey kalmıyor zaten
ParildayanYildiz Eldgrn vallahi benimki hiç geçmeyen ağrı canım gün içinde de devam ederse bir acile gitmeyi düşünüyorum
hayallliiim Eldgrn 34+6 sabahdan beri temizlik yapıyoruz valla camdı perdeydi şimdi az aşağı kısmıma kramp giriyor muhtemelen yorulduğumdan 37 yi görsem bende rahatlıycsm valla
Eldgrn hayallliiim oy canım dikkat et valla bende de oluyor o ağrı sızılar dinlen olabildiğince valla ah görsek bir geçiyor zaman en güzel geri sayım bunlar şimdi
Fundasahin29 Eldgrn Maşallah hayırlısı ile o günleri görürsün bizde 36/3 olduk pazartesi kontrolümüz var bu ayın 23. De ise de doğumum var rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Eldgrn Fundasahin29 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım az kalmış şükür nerdeyse 37 olmuş bizde Gorelim o günleri de rahatlayalim artik
Cookiee Eldgrn 39+0 a girdik. Bugün sarı renkli jel gibi bişey gördüm nişan mı bilmiyorum ama ara ara altan saniyelik sancılar giriyor bekleyelim bakalım 😶
Eldgrn Cookiee olabilir belki o konuda bilgim yok yanlış bir şey demek istemem ama takipte kal zaten sancı vs olur sonrasında gösterir kendini