Defneninannesi- 38+5 olduk adet sancilari gibi arada sanci geliyo ama gelen giden yok henuz 2. Gebelik bian once dogum yapip evime gelmek istiyorum cok yoruryor artik hamiellik ustune bide grip olduk zaten desteksiz oturdugum yerden bile kalkamaz olmustum
Hamideersin Defneninannesi- çok zor ya bı an önce doğum olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ilki kaç yaşında peki
Hamideersin Hnfaskr amin inşallah bende aynı durumlardan şikayetçiyim malesef bide küçük çocuk olunca anlamayinca hem onunla hem evle hem kendimle uğraşmak zor oluyor
Hamideersin beyazgull oh ne güzel benimde pazartesi randevum var 38+2 oluyorum ilk oğlum 38+1 de doğmuştu çatı muayenesi olmamıştım bunda yapar mı merak ediyorum açıkçası ikinci doğum diye
Hamideersin Azraannesi kimisi saçları uzuyor diyor bana kimisi de büyüyor mideye baskı uyguluyor diyor bugün kendimi zorlaya zorlaya yedim hep
Hamideersin Kader_yldrm evet kimisi nişan diyor kimisi de illede pembemsi kahverengi olmalı diyor bende anlamadım ama bugün kendimde bı gariplik hissediyorum oğlum aşırı hareketli ve ağrılarım da çok sanırım vücudum doğuma hazırlanıyor
Burcin6 Rosense bende aynı şekilde bel ve bacak ağrılarım var bebek çok aşşağıda ve bu baskıdan yürüyemiyorum bile 😞
Hamideersin Kader_yldrm amin inşallah hamilenin duası kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim sağlıkla kucaklayalim yavrularımızı
Burcin6 Rosense amin hepimizin inşallah 🙏🏻 37+0 oldum ikinci gebeliğim ilki hiç beni bu kadar zorlamadı sanırsam ev işi kızımla ilgilenmek bunlar beni fazla yoruyor 😞
Tugcelb Rosense sanırım ne kadar hareketsiz kalırsak vücur tembelliğe alışıyor ondan olabilir. Yattığım zaman bende kalkamıyorum saatlerce sonra her yerim ağrıyor