Tugcelb Rosense ben bugün buzdolabını sildim biraz ütü toplama yaptımda belim ayrıldı sanki mahvoldum. Gerçekten p kadar işi nasıl yapıyolar
Tugcelb Ceylanceylin bizimde 2 haftaydı geöen hafta kontrolde 1 haftaya düşmüş bakalım yarın kontrolde ne dyecek
1erkekkannesiiii Hamideersin 38 olduk tam. Suyu azalmış bebeğimin hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor 🥲
Bilgeszr Tugcelb bnde 37 oldum kramplar var kasılmalar karnımın yanlarda ara ara, sancı bklm ne zaman gelecek bnm zıpzıp oğlum 🤭😍😂
Tugcelb Bilgeszr benimde regl ağrıları gibi ağrılarım oluyor ama kasılmam arada sırada oluyor, nst de birşey çıkmamıştı. Heycanla beklemedeyiz yavrucağı😂😂 bugünde şeffaf serçe parmağım kadar sümüksü bişey geldi nişan mı bilmiyorum doktor ne diyecek bakalım
Betty34 Hamideersin 37+0 uykusuz geceler, reflü ve bugün itibariyle doğum izni :) Artık son 21 gün heyecan dorukta
dilara1601 Hamideersin 25 aylık olduk çok şükür oyun istiyorum sürekli 🥱 ana yorgun ana uykusuz hep 😁🙄 Allah yardımcınız olsun hadi az kaldı diyorum biraz daha dişimi sıkayım tamam size ne kadarlık
Dumanelif1 Hafta normal doğum bekliyorum. Karnım çok sertlesti sanki taş taşıyorum gibi benim gibi olan var mı neden oluyor acaba :( artık doğurmak istiyorum
Belks86 @" Omerva Omerva"#p25844004 **** ssuullaa Bende aynı durumdayım ya benim ikinci gebelik 37+3 um 17 sine gün verdi .kafamda soru işaretleri biraz daha bekleyebiliriz diye.. sizin kaçınci gebelik
Hamideersin cansualisa bu bı kaç gündür bende öyleyim bulantı midede baskı hissi ara ara yanma yaşıyorum
Azraannesi Hamideersin doğum mu yaklaştı acaba benimde migdem çok hassas bu aralar hatta şimdi bile migdem bulanıyor 38+3 oldum
Kader_yldrm Bilgeszr sarı uzun bir şey böyle jel gibi bir şey akıntı değil ama böyle farklı bir şey olduğunu görüyorsunuz
Esraalan52 cansualisa benim de bende 39 haftaya girdim bugün doğum habercisi diyorlar mide bulantısına
Hamideersin Kader_yldrm hadi hayırlısı olsun bu nişanı ben çözemedim ikinci gebelik olmasına rağmen ilkinde ne nişan ne su gelmisti sancı ile gidip doğum yapmıştım bunda da bugün sarı sümüksü bı akıntı geldi ama nişan değil sanırım
Kader_yldrm Hamideersin bence o nişan eğer akıntı falan değilse çünkü internetten baktım sarı renkli nişan oluyor