Hamideersin 37+4 olduk heyecanla bekliyorum bı an önce doğsa diye 2 çocuklu hayatı çok merak ediyorum ama hamilelik çok yormaya başladı artık sağ salim kucaklayalim yavrularımızı
hayalperest2310 Hamideersin kızlar 29+5 olduk pelvik ağırlarım başladı normal mi siz yaşadınız mı acaba
Tugcelb 10 dk sonra 37+1 olacak artık iyice zorlamaya başladı sağ sağlim kucağıma alsam artık diyorum
Bilgeszr Tugcelb bnde 37 oldum kramplar var kasılmalar karnımın yanlarda ara ara, sancı bklm ne zaman gelecek bnm zıpzıp oğlum 🤭😍😂
Tugcelb Ceylanceylin 31 ocak gözüküyor bizimde ama detaylı da 24 ocak diye tarih vermişti doktor. Bakalım bizimkinin keyfi ne zaman gelecek😊😊
1alev Brsnm benimle aynı düşüncede birisini görmek çok güzel ben oğlak burcuyum ama yavrum kova Burcu olsun istiyorum 😁
Ceylanceylin Tugcelb normal beklersek 31 ocak bizimde ama bebiş 3 hafta önden gittiği için normali riske almıyor
Tugcelb Brsnm ayyy sağlıkla gelsinler ama 40 haftaya da kalmasınlar valla 8 aydan sonrası zor gidiyor
Hamideersin cansualisa bu bı kaç gündür bende öyleyim bulantı midede baskı hissi ara ara yanma yaşıyorum
Esraalan52 cansualisa benim de bende 39 haftaya girdim bugün doğum habercisi diyorlar mide bulantısına
Rosense 5 dk önce 37. haftaya girdik biz de gram mecalim yok. Çok çabuk yoruluyorum, tüm gün yatıyorum. Millet nasıl cam, kapı siliyor anlamıyorum…🤷🏻♀️
Tugcelb Rosense ben bugün buzdolabını sildim biraz ütü toplama yaptımda belim ayrıldı sanki mahvoldum. Gerçekten p kadar işi nasıl yapıyolar
Burcin6 Rosense bende aynı şekilde bel ve bacak ağrılarım var bebek çok aşşağıda ve bu baskıdan yürüyemiyorum bile 😞
Hamideersin Kader_yldrm hadi hayırlısı olsun bu nişanı ben çözemedim ikinci gebelik olmasına rağmen ilkinde ne nişan ne su gelmisti sancı ile gidip doğum yapmıştım bunda da bugün sarı sümüksü bı akıntı geldi ama nişan değil sanırım
Tugcelb Ceylanceylin bizimde 2 haftaydı geöen hafta kontrolde 1 haftaya düşmüş bakalım yarın kontrolde ne dyecek