Honeyballl Duyguucnr gerçekten bende o psikoloji ile dolanıyordum evde 😬😬 Heidi gibiydim sekiyordum hafta hafta görüşücez artık dedi 4 ocak nts randevum vardı 5 ocak kucağımda bebeğin ilk hastane kontrolüne gittim. 😅
Duyguucnr Honeyballl ay bende bugün ilk kez nstye geldim, yalancı sancılarım çıktı bebişte 3100gr olmus 36+5 haftalığız diyorum ki tamam şimdi hazırlıklı ol falan diycek bana ama yook kadın daha 6 şubata kadar yolu var demesin mi🫣🤣🤣
Aselsmoms Honeyballl oyy olsun canım çok şükür kavuşmuşsunuz sağlıkla darısı bizim başımıza inşaAllah, 🤲🥰
Aleynaerayy22 Honeyballl oh ne güzel hızlı gelişmiş inşallah yarın benimde kolay olur doğumum böyle 😍
SutlacimiYedimmiBen EmineDefneGokce bnde 35+5te dogum yapmistim bebegim hic kuveze girmemisti beraber taburcu olup evimize dönmüştük 😊
Alkan-29 Honeyballl ilk doğumunuz muydu dogum kolaylastirmak için yaptığınız birşey varmıydı pilates yürüyüş bitki çayı faln
Honeyballl Alkan-29 ilk doğumumdu. Sürekli gezdim sadece 😅 evim bayırda bayırı çıkıp eşimi iş çıkışı karşılayıp yürüdüm ben avrupa yakasında oturuyorum annem Anadolu yakasında anneme gidip geldim annemde kaldım 4 ay o zaman da hep bebek mağazası gezdik. Son zamanlarımda da merdiven inip çıktım asansör kullanmadım. Yürüyerek gidebileceğim her yere yürüdüm. Başka bir şey yapmadım. Hurma yiyecektim son 2 hafta kala 😂 ama o da Kısmet değilmiş. Tek 30 Aralık’ta annem zemzem suyu getirmişti gelirken 3 yudum ondan içtim akşamına doğum başladı beni koruyan o oldu diyorum ben. 🤲🥰😍♥️
Alkan-29 Honeyballl maşallah sübhanallah diyelim benim de ilk dogum olacak ve erkek inşallah hayırlısı ile kolay şekilde kavusurum
Mommy61 Benim de oğlum olacak inşallah, okurken duygulandım erken doğum riskim var senin haftalarını görürüz inşallah , sağlıkla büyüt miniğini 🩷
Aysegul80 Bebişi küveze filan almadılar sanırım değil mi ? Bende insülin kullanıyorum doktorum 38. Haftada gün verdi doğuracağım ama insülin kullandığım için bebeği küveze alacağını söyledi doktor.
Aychovsky Hayırlı ugurlu olsun:) benim planli sezeryan olacak ama 39.haftada diyelimki erken geldi suyum hasatneye gittim o an sezeryana alcaklarmi yoksa normal dogum mu yaptiriyorlar? Cunku gecen sene acik miyom ameliyati oldum o yuzden sezeryan olacagim.
Honeyballl Aychovsky bence söyleyin ben zaten normal istiyordum ondan dolayı bir söyleme gereği hissetmedim. Ama sezeryan isteseydim söylerdim suyum geldi ama ben sezeryan olacaktım diye belirttirdim.
Honeyballl 1234__ valla benim alt karnımda hafif çatlaklarım oldu öyle çok gerilen ve büyüyen bir karnımda olmadı iç karnım genişti sanırım. Ama suni sancı beynimi çatlattı orası kesin 🫣😅