senoski Lagouttedeau nerede ne kadara yaptırdınız acaba? Bir de kaç günde sonuç çıktı? Bir de cinsiyeta bakılmasını özel olarak siz mi istediniz yoksa zaten bakıyolar mı nipt’te?
my-stery senoski tahmin ediyorlar ama net göremiyorlar benim de değişti öyle mesela. Bence hiç tahmin ettirmeyin bekletin, sonra eşim üzülmüştü beklentiye girdiği için
my-stery Bebeannesiii canım 12 haftalıkken %60 erkek gibi duruyor ben pek yanılmam öyle iddiaya falan gitme bak uyarıyorum seni dedi, 16 haftalıkken %100 kız bu çocuk dedi 😅
_Ceyda_ senoski 2li test 12+2 de yaptırdım eliyle sürekli kapatıyordu 3lü test yapılırken 15 haftalıkken öğrendim 😂😂erkek
Oznrk Benim ilk gebeliğim 12. Haftada belli olmustu doktor ıhtımal bıle vermeden kesin erkek bu demişti
Songuleyup Mgdk tesekkur ederim ikili tarama icin randevuyu ayni hastaneye mi aldiniz yani doktorunuza yoksa farkli biyerde mi yapiliyor.
Mgdk Songuleyup rica ederim aynı yerden aldım randevu vardır mutlaka diye düşünüyorum. Zaten basit ultrason ve kan tahlili