senoski Cumartesi ikili test için doktora gideceğiz sizce cinsiyeti gözükebilir mi yoksa çok mu erken?
Nes_97 senoski 14. Haftada öğrendim ben. %99 dedi ama burda okuyorum sürekli değişti diyorlar bilemedim
Mucizem33 senoski mesleğinde uzman olanlar evet biliyor benim doktorum 11 haftalıkken söyledi ben inanmadım kordon falan Olma sin dedim . Hayır ben asla yanılmam dedi ve dediği gibi 20 hafta da detaylı da cikti
Mrvsmt Ben ikili taramaya 11+0 da girdim çeken doktor hemen erkek dedi şimdi 13. Haftadayım daha gitmedim doğru mu bilmiyorum ama net benziyor demedi erkek dedi.
senoski Doktorumuz prof perinalog o halde bileceğini umut ediyorum. Çok heycanlıyım sağlıklı olsun da.
Mysmrt Petito35 bana %90 erkek dedi doktorum ultrasonda baktığında sonrasında detaylıda garanti oldu🤗
Songuleyup senoski benim doktor randavum 14.haftaya denk geliyo doktor mu soyluyor size 2li taramaya gidin diye cnku bana kimse bisey demedi. Nasil oluyo acaba bilgi verir misiniz.
Mgdk Songuleyup 11. Ve 14. Haftalar arası yapılıyomuş. Doktorum ikili yapacağız bi dahaki gelişinde dedi tam zaman söylemedi baktım öğrendim ben de randevu aldım ona göre
2baybannesi senoski ben iki bebeğimi de 12. Haftada öğrendim ve değişmedi ilk bebeğim kız şuan üç yaşında ikinciye 29+2 olucaz erkek
Songuleyup Mgdk tesekkur ederim ikili tarama icin randevuyu ayni hastaneye mi aldiniz yani doktorunuza yoksa farkli biyerde mi yapiliyor.