Buesra_so zubeydenur ben o doktor sayesinde polikist over olduğumu öğrendim. Kaç doktora gittim hiç kimse doğru düzgün bilemedi onun sayesinde neyim olduğunu öğrendim ona çok teşekkür ederim. Hikmet bey gerçekten çok iyi bir doktor tavsiye ederim sabırlı sakin ve işini iyi yapan bir insan.
zubeydenur Buesra_so bende polikistik idim bekarken kullandım ilaçları adet düzenlendi vs ama 3 senedir evliyim çocuk istiyordum polikistik olunca sıkıntı oldu biraz bitkisel ürünler kullandım İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptıktan sonra doktora gittim ve tüm tahlillerim çok iyiydi polikistik değilsin dediler ve şimdi 12 haftalık gebeyim. Siz kaç yıllık evlisiniz
Buesra_so zubeydenur hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 5 senedir evliyim ve şu an 5+3 haftalık hamileyim bende elhamdulillah:) Cinsiyet belli değil demi daha?
zubeydenur Buesra_so Çok sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :) Ben biraz geç fark ettim hamile olduğumu, 7. Hafta sa öğrendim 8. Hafta da direk kalp atışlarını dinledim :) hafta içi doktora gideceğim inşaAllah cinsiyet de belli olur :)
Buesra_so zubeydenur çok teşekkür ederim:) Hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Lütfen bana da haber verin cinsiyetini merak etme nde:))
Seri42 Edamom25 benim doktorum güler Altıntepe gayette ilgili doğum tahmini gününe kadar bilgi verir her gittiğimde sohbeti çok iyi bı doktor dur biraz şaşırdım bnde
Edamom25 Seri42 bilemem bana yaşattıgı bu onun yanından çıktıktan sonra onun yüzünden kaynanamın yollarda yumurtalıkları çalışmıyormuş diye bagırmasını saymıyorum bile allahım evlat acısını kimseye göstermesin tek diyeceğim böyle bir dua olur
Alimenur zubeydenur şehir hastanesinde Mete Bertizlioğlu’na gidiyorum gayet memnunum devlet olmasına rağmen her gidişimde çok güzel ilgileniyor kalp atışınj dinlettiriyor Gitmek şstersen öneririm bende şuan 17 haftalığım
zubeydenur Alimenur Alimenur teşekkür ediyorum. şehir hastahanesinin randevuları her zaman kapalı oradan nasıl randevu aldınız? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sureyya1 Edamom25 dogumuda ordami yapmayi dusunuyorsunuz birde doguma doktorunuz gircekmi acaba bilginiz var mi
Edamom25 Sureyya1 evet dogumuda orda düşünüyorum ebeler yaptırır dogumu zaten bütün hastanelerde başınızda hep ebeler olur sonradan doktor gelir dogum başlayınca anne bebek dostu hastane orası hatta gebe okuluna başlıcam oraya bilinçli dogum için çünkü kaç kez dogum yaparsak yapalım orda egitim veriyorlar benim 2 ci hamileliğim
zubeydenur Buesra_so tamam inşaAllah yazarım Konyalılar olarak buradan konuşmamız çok güzel:) bu uygulama iyi imiş gerçekten 😍
zubeydenur Buesra_so sizde yazın bi sıkıntı olursa Konya’lılar olarak takipleşiriz paslaşırız daha çok yolumuz var 😊