3kuzuAnnesiyim Merhaba 2 lı taramada riski yuksek cıkıp fetal dna taptıranlar sonuçlarınız nasıldı. 2 li taramam riskim 1:90 cıktı.
Minikmucizemiz_ 3kuzuAnnesiyim biizmki riskli çıkmadı ama yinede yaptırdım hemde cinsiyeti öğrenmek için şükür bisey çıkmadı
2022bebeki 3kuzuAnnesiyim Biz direkt fetal dna yaptırdık tarama testlerinin doğruluk payı yok diye. Şükür temiz çıktı darısı size
kbra19 3kuzuAnnesiyim Rabbim korktuğunuza uğratmasın canım inşallah temiz çıkar sonucu Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Burcinmozr 3kuzuAnnesiyim bizimde riskli çıkmıştı fetal dna testimizde bütün hastalıklar temiz çıktı 🌸 içimiz rahatladı acaba diye düşünüp durucaktık yoksa 🤭 ultrason ölçümlerinde bir sıkıntı yoktu
Tugba_42 Benimde trizomi 13/18 yüksek risk çıktı 31:1 fetal DNA testi yaptırdık çok şükür temiz çıktı
3kuzuAnnesiyim Tugba_42 bide 1:90 dedı normali 1:200 olmalıymıs. Bıde ense kalınlıgı felan hep normaldi kanla kıyaslayınca hesaplatınca sonucta bu cıkınca yuksek dedi
Tugba_42 3kuzuAnnesiyim inşallah sizinde temiz çıkar bol bol dua edin ben hergün dua ettim kuran okudum namaz kıldım namazımın arkasından dua ettim çok şükür Rabbime temiz geldi sonucumuz 🌸
3kuzuAnnesiyim Tugba_42 yaştan dolayı yuksek cıktıgını düşünüyorum cünkü ultrasyona hiç bir sorun gormedi hersey normal dedi. İnşallah
3kuzuAnnesiyim Burcinmozr ne güzel darısı basımıza. Yani bıraz yuksek isterseniz yapın dıyınce hemen bizde yapalım içimizde kuşku kalmassın dedik yoksa ultrasyonda bır sorun yoktu şükür
zeynepmom34 3kuzuAnnesiyim merhaba fetal dnada dawn sendrom riskide çıkıyormu eltim sürekli ağlıyor onun yaş riski var da merak ettim
zeynepmom34 3kuzuAnnesiyim benim eltim 40 yaşında 2. Evliliği oldupu için bebek haberi aldık 10. Haftadalarda yapılmış bir test var testte 1300 gibi bi fiyat vermiş bende şaşırdım hani benim ikili tarama testini13. Haftada yaptırmıştım o yüzden sordum canım demekki erken yapılıyor fetal dna
Nurkcy Zuzumuz yurtdışına gönderildiği için dolar üzerinden fiyatları bende bu haftaiçi yaptıracağım 350 dolar dendi 6.500 7000 arası oluyor genelde..