Serapp777 Papatya111 Esengül hanımdan cok memnunum kuzenımde Yasam hastanesındeyken onda doğum yapmıstı memnundu.Benı optimed biraz bılmedgmden endişelendirdi vatan hastanesını dogum için tercih etti yakın cevrem hep
EzgivardaR Serapp777 doğum ücretleri muayene ne kadar acaba esengül hanımda vatana gidiyorum 12 bin olmuş doğum değiştirmeyi düşünüyorum
Serapp777 Evet optimed de yaptırıyor.Bilmıorm bız baska bi hastaneyi tercih etsekte gelir mi ama o şekilde de ben tercih etmem şahsen.Her doktorun sürekli calıstıgı ekibi tercih ederim. Papatya111
Papatya111 Serapp777 Bende öyle. Sanırım doktorumu da değiştirip Esengül hanıma gidicem yakın olduğu için
Serapp777 EzgivardaR Aralık ayında 6750 ye dogum yaptı arkadasım vatanda ıkı katı arttırmıslar resmen ara zamlar da yapıyorlar sürekli diye bılıyorum
Dyg1026 EzgivardaR evet bir anda çok fazla yükselttiler.Bende şubat sonu gibi doğurucam ama hastane değiştirsem mi diye düşünmüyo değilim.
Papatya111 Bebekliannee benim şuan Tekirdağ da gittiğim doktor 11 bin dedi. Ama bende Esengül hanıma gidebilirim o ne kadar yapıyor bilmiyorum