MirayAlya Hnfaskr gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah. Kendinizi toparladgnzda deneyimlerinizi paylaşırsaniz çok seviniriz 🙂
Hnfaskr Psknzn teşekkür ederim ikimizde iyiyiz çok şükür. Evet tereddüt ederek gelmiştim ama Cok şükür bı sıkıntı yaşamadım herşey yolunda ilerledi🌸
Hnfaskr MirayAlya amin teşekkür ederim 🌸 ben şuana kadar ters bı durumla karşılaşmadım. Doktor hemşire ebe hepside iyilerdi güler yuzluydu. Ağrı kesicilerimi ben demeden yaptılar. Özel hastane gibi ilgilendiler. Kısacası memnun kaldım 😊
Baloglum93 Hnfaskr ayy nasıl randevu verdiler kaç haftaliksiz detaylı anlatır mısınız bende orda planlı sezeryan olmayı düşünüyorum da
Hnfaskr Baloglum93 37 haftalıkken muayeneye gittiğimde doktor gün almak için acile yönlendirdi ordan gün verdiler. 38+4 e gün verdiler. O şekilde dün yatisim yapıldı 🥰
6734-99 Ben de muayene olmaya oraya gidiyorum ikiz olduğu için büyük ihtimalle benim de sezeryan çıkınca bilgilendirir misiniz
Hnfaskr 6734-99 çıktık. Herşey yolunda ilerledi. Ağrı kesicilerimi duzenli yaptılar. Bebeklede benlede güzelce ilgilendiler. Ben memnun kaldım