Kelebekl Bbsrrr Benim negatif çıkınca sonucum doktorum ilaçları bırak Bi kaç gune adetin gelir dedi 2 gun sonra geldi oldum. simdi ikinci adetimi bekliyoruz ikinci transfer için
yanlisanlamaama Bbsrrr benim yine zamanında olmuştu gecikme yaşamadım iki transfer oldum ikisi de pozitifti
ballikedii Bbsrrr ben 3. Deneme de pozitifi gördüm ama bazı sağlık sorunlarımdan negatif oluştu benim. Doktorum negatifi gördükten sonra hemen ilaçları bıraktırdı ve 3 gün içinde adet oldum diğerlerinde
minikmucizemmmmmm Bbsrrr negatif sonuçtan bir hafta sonra adet olmuştum. İkinci denemeyi üç ay sonra yaptık. Üç aylık geçici menapoza girdim iğne ile. Şimdi 17 haftalık olduk 🤲🏼 Darısı sana inşallah canım
Kelebekl Bbsrrr günün ne zaman. Bnm ilki gecikmedi gününde oldum büyük ihtimal ikincisindede gününde olurum
Bbsrrr Kelebekl benim 23 erken heralde velirti için ama benim normalde on gün önceden başlardı az az göğüs ağrısı
Bbsrrr Kelebekl evet canim yeterli bence adet olabilirsem benim gecikiyor hep 2.transferi iki adet sonrasında öneriyorlar sen nasıl düşünüyorsun
Kelebekl Bbsrrr benim de bu ay olacağım adetimde doktor istiyorsan eğer gel transfer yapalım dedi. Bende düşünüyorum gibi olmayı bu adetimde. İnşallah bakalım. Zam gelmiş bakalım transfer ürün ücret ne dicekler. Sen ücret aldın mı cnm ne dediler ücrete
minikmucizemmmmmm Kelebekl mayıs ayında işlemlere başladığım da 10.300 tl ödemiştik ilaçlar hariç. İkinci transfere işte onun yarısını aldılar
Kelebekl minikmucizemmmmmm anladım. Tüp bebek merkezi ayrı doktor ayrı alıyor. Tüp bebek merkeziyle daha görüşemedim doktor sadece 10 bin istiyor suan. İkinci transfer olacak. Tüp bebek merkezi ne kdr isticek bilmiyorum sanırım ocak ayında zam geldi herşeye. Fiyatlar çok uçuk
minikmucizemmmmmm Kelebekl hangi merkez bu bizden doktor istemedi öyle ekstra🤔 zaten merkeze gidince direkt muhasebe kısmı ile görüştük
Bbsrrr Kelebekl ilk denemeyi bu ay yaptık canım 15 Aralık’ta transfer oldum olmadı 23 ünde adet oldum doktor 2.adette gel dedi ben daha 2.transfere başlamadım sanırım soruyu yanlış yazdım ben. 2.adet gecikiyor diyorlar ya onu sormuştum ben aslında