Mrtkbra yanealakanealakaa merhaba bende Amasya da doğum yapmayı düşünüyorum sen kaçıncı haftadasın Amasya’da mı doğum yapıcan
Ezzzgiii Mrtkbra merhaba bende Amasya devlet takipliyim 21 haftalik oldum ama çok kararsızım mustafa bey’e gidiyordum fakat değiştirdim Fatıma hanıma devam ediyorum o daha ilgili geldi bana hala cinsiyeti öğrenemedim
Seydageven yanealakanealakaa ben amasyalıyım hastane cok guzel calisan doktorlari hemsireleri hepsi cok iyi ozellikle kadin dogumcular ben cok memnunum ablam kardesim devlette dogum yapti ozel hastaneden bir farki yoktu
yanealakanealakaa Seydageven teşekkür ederim yorumunuz için, içimi rahatlattı mustafa boyacı hakkında fikriniz var mı, ona takipliyim de
Mrtkbra Seydageven oda süslemek fotoğrafçı getirmek konusunda nasıllar peki serbest mi siz bilirsiniz
Symaydin Benim arkadaşlarım doğum yaptı memnun kaldılar genel.olarak. biri 7 ay önce yaptı biri 5 sene önce
Seydageven yanealakanealakaa mustafa hoca da gayet iyi acilde bir kere ilgilenmisti benimle espirili adam
yanealakanealakaa Mrtkbra onu bilmiyorum ama yaptırıyordur bence şu anlık gayet memnunum, sıcakkanlı davranıyor sevimli geliyor bana :))
Seydageven Mrtkbra oda susletmezler cunku odalar 2 kisilik fotografciya da sanmiyorum ya izin vermezler
Mrtkbra yanealakanealakaa sıcakkanlı olması önemli ya devlette genelde öyle olmuyorlar ya iyi bari gelirsem direkt ona giderim çok sağol vala
yanealakanealakaa Mrtkbra diğerlerine nazaran gayet iyi bence yaşı da diğerlerinden büyük daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum 13 haftalıkken başka bir doktor (sanırım adı ruhi) cinsiyete erkek demişti. sonradan mustafa boyacıya gittiğimde kız olduğunu söyledi ve kız