Mustafayigitvebeytugannesi Hamileanne canım çok küçük şuan için kız diyorum ama büyüdükçe kesen degiscegi için net söyleyemiyorum en iyi 10 ile 12 hafta arası net oluyor cinsiyet 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Saaareeee dediğim zaman çok küçüktüyse değişmiştir kesen flan canım. Ama son attığın resim erkek yani belli 😊
Nazli0309 @Mustafayigitvebeytugannesi ay lütfen benim bebişimin de cinsiyetine bakar mısınızz 11+4🙈 https://mutluresim.com/image/034f70b5-b7bf-47f8-9543-4d17b3a71ba5.kBmAg
Saaareeee Mustafayigitvebeytugannesi evet 11 haftalikti simdi 12 haftalik 1 haftada bile baya degisiyor bebekler biz işin eglencesindeyiz:))
Petito35 Mustafayigitvebeytugannesi iki haftaya netleşir dedi bekliyoruz bakalım inşallah sağlıklı bi erkek çocuğunu sevmekte nasip olur
bettyx Mustafayigitvebeytugannesi bendede yanıldınız daha doğrusu burda 2 kişi hariç kimse kız demedi 🤣 herkes erkek dedi
laviniamom01 Mustafayigitvebeytugannesi kuzum bana da bakarmısın doktor erkek demişti açıkçası bende erkeğe benzettim ama başka doktor kız dedi 13 haftalığım şuan