KbraAvc humaninannesi61 ben 21. Haftadayım doktorum hıc decavıt vermedı feramat ve ostımax dıge bı balık yagı hapı kullanıyrm. Bgn saglk ocagı tera dıe bı d vıtamını verdı acaba kullanmasam mı bılemedım ?
baharclk gizemgnll olsn farki varki birini 3 ayda kesiyolar digerine devam ettiriyolar bi bildkleri vardir ben cok memnunum valla decaviti yutana kdr canim cikiyo sinir olyrm icmeye ama napm yararini gordum
Tubii Kizlar merhaba bende 11 haftadaym 12inci haftaya dogru ilerliyorz cok sukur folicus plus kullnydm doktrm decavit verdi buna baslickmsm siz kacnci haftada basladnz bide bu ilac istah aciyomu
KbraAvc humaninannesi61 sordum kullan dedı ama telefonda burda da kmse o d vıtamınınden bahsetmedıgı ıcın bı sorım dedım sızlere de. Bu bana verılen devletın ucretsız hamılelere sagladıgı bı d vıtamınıyms saglk ocagndan bugn tetenoz yapılırken verdıler
Bahriye gizemgnll canim benim decavit ve elevitin icinde domuz yagi var bende 6. Ayimda biraktim ve imom diye vitamin hapi kullanıyorum hem bebisim hizli kilo aliyor hem ben cok dincim super fiyatı 40 tl devlet karsilamiyo ama.cok memnunum iceriginde cok vitaminler var bence ondan kullan
humaninannesi61 Bahriye Evet sağlık ocağı karşılıyor ben sadece 1 kutu almıştım geri kalanını sağlık ocağından aldım. Decavit bence güzel bir hap bebeğe faydalı sadece anneye kilo aldırıyor bir anda😌
Ozlemr KbraAvc bana da dün sağlık ocağında d vitamini verdiler bende daha doktora sormadım kullansam mı napsam bilemedim
Senaakif Bende kullanıyorum canım doktorum kışın d vitaminini nerden alacaksın dedı eksık olur dıger vıtamınler guzel ılaçc dedı 5 ayındayım
SevgiiOA gizemgnll evet duymuştum onu o yüzden şüphede kaldım yapıcak bir şey yok zorla yutucam 😶😶😶 Bu arada kontrolumuz güzel geçti çok şükür iyidi 🙏🙏 sende nasıl durumlar ☺
KbraAvc Ozlemr ben kullandım kontrlume gıdınceye kadr da kullanmayı dusunuyrm devletın sagladıgı bıseyın gereksız veya zarar verıcı bse oldgnu dusunmuyrm acıkcası 🙂
Sonay gizemgnll ben kullanıyorum hemen hemen tüm hamileler kullanır bunu cnm aksatma vitamin ilacı bu doğuma kadar Kullanılacak