gizemgnll Bayanlar ben 14+4 teyim şuan, genel olarak 12 nci haftadan sonra decavit kullanılmıyor dediler bana, ama doktorum progestanı falan hepsini 11nci haftada bıraktırdı sadece decavite devam ettiriyor, kullanan var mı içinizdr benim gibi ?
shdemir gizemgnll Bende kullanıyorum 5.ayımdayım ve doğuma kadar kullanmaya devam edicem onuda kan ilacınıda. Yani bana özel.değil tabi hepimizin böyle olması gerekiyor sanırım😊😊
Haticeyildiz gizemgnll ben 35.haftadayim acaba biraksammi artik dedim doktorum dedi dogumdan sonra 3 ay daha kullanicaksin emzirirken cok faydasi olucak dedi
gnc gizemgnll decavit 3. Aydan itibaren kullanılıyor ve bebek doğduktan sonra bile 3 4 ay dağa kullanılıyor
gizemgnll Haticeyildiz Busbus shdemir Ebruebru Bana da arkadasım ben artık içmiyorum deyince şüpheye düştüm, ben balık hapı da kullanıyodum gecen haftaya kadar doktorum hızlı kilo aldığım için balık hapını bıraktırdı , sadece decavit kullanıyorum artık . içim rahatladı valla 😊
Ebruebru Ben de aldım bugün decavit. Yarın kullanmaya başlıcam. Doğuma kadar da kullanılmasını söylüyor doktor. Zaten 12. Haftaya kadar folik asit veriyor. Sonra da vitamin takviyesi.
Ebruebru Aynen. Gebelikte bağışıklık zayıflıyormuş. Verdiği vitamin takviyeleri iyi geliyormuş. Dediği gibi faydasını görürsün. Ama düzenli de kullanmak istemezsen vitamini karşılayacak seyler yap. Meyve sebzeyi çok ye. Güneşe filan çık d vitamini takviyesi için. Ben de gün aşırı kullanmayı düşünüyorum. Midemi bozuyor. Resmen terim ilaç kokuyor.
Haticeyildiz gizemgnll ben decavit balik yagi devit 3 ferro sanol calsiyum magnezyum kullaniyorum herkes en fazla 2 tane vitamin kullaniyo bide benimkilere bakin 😩😩😂😂😂
mrveodbs 7.aydayim decavit kullanıyorum. 5.aydan sonra başladım ben. Ilk 3ay sadece folik asit veriyorlar genelde
Dmtozcy38 Kmelikem Arastirmistik bu konuyu ... yillar once boyle bisey varmis ama suan olmadigini soyledi doktorum oyuzden kullaniyorum icim rahat etti
SevgiiOA gizemgnll Canım bende folik asit’i bıraktım bugün decavite başladım doktorum verdi 🙂 Bende sormayı düşünüyordum iyi olmuş senin sorman 🙂) çok büyük ama zor yutuyorum ya kırarak içsem sorun olur mu acaba 🤨
gizemgnll SevgiiOA hayır canım kıra sakın zehirlenirsin bazı ilaçlar kesğnlikle kırılmaz decavit de öyle diye biliyorum, brnde cok zor içiyorum hep aöa bebişin için zorla kendini 😊
SevgiiOA gizemgnll evet duymuştum onu o yüzden şüphede kaldım yapıcak bir şey yok zorla yutucam 😶😶😶 Bu arada kontrolumuz güzel geçti çok şükür iyidi 🙏🙏 sende nasıl durumlar ☺
baharclk gizemgnll olurmu canim decavit doguma kadar kullanilabiliyo folik asit 12de birakiliyo, ben 23teyim bitmisti yeniledi doktorum, calisiyorum hic guzel beslenemiyorum decavitle gynoferon olmasa ben mahfolurdm bebegm cok iyi o vitaminler sayesinde