monagra Forumun genel sorunu , ben sezeryan yaptım normal doğum yapanlar etrafa işiyor yok bilmem ne , ben normal doğum yaptım kesilip bicilmedim günlerce ağrı sızı çekmedim. Başka laf başka muhabbet yok .. hayır normal doğum yapanlar sezeryan olanları nerden bilip de yorum yapıyor yada sezeryan doğum yapanlar normal doğumun zorluğu hakkında ne kadar bilgi sahibi de konuşuyor. Kabul etmiyosunuz ama uslubunuz yanlış,muhattabınız ben değilim burda oturup sezeryan kötülüyen yorumum yok . Ama siz normal doğum hakkında saçma bir yorumda bulunmuşsunuz . Kim size burda cüzamlı muamelesi yapıyor? Sezeryan doğumu karalayan,eksik anne olarak gösteren kısım cahil kısım. Ciddiye alınıp konuşulacak insan konumunda değiller bana göre . İki türlü doğumda Kutsal bana göre , mucize tamamen . Bakın ben normal doğum yaptım oturup da hiç bir insana normal doğumu savunmadım , çünkü iki doğumunda kendine göre zorluğu ,riskleri vardır ve kişiye özeldir bunlar . Ben 2 ay boyunca enfeksiyon nedeniyle yürüyemez haldeydim , adım atamıyodum. Alın size normal doğum çok kolay hemen ayağa kalkıyosun diyenlere cevap . Ben kalkamadım , aglıyodum ağrılardan bahsettiğim dikişler de 3_5 dikiş yani , sezeryan olsam kaldıramazdım canım tatlıymış demekki diye düşündüm . Sezeryan tıbben en büyük karın ameliyatıdır , normal doğum gibi riskleri var , kişiye göre toparlanma süreci değişir . Kimisi 2 güne toparlar işine gücüne bakar , kimisi uzun sürer toparlanması . Bu kavgalar çok yersiz ve çocukça o yüzden. 9 ay o canı karnında taşıyorsun , normal veya sezeryan ne fark eder dünyaya getiriyosun ne kadar mucizevi bir olay . Akıl sır etmeyen bir güzellik. O yüzden hanfendi , siz nasıl rahatsız oluyosanız dogumunuz hakkında kötü yorumlara herkes rahatsız olur çünkü yine diyorum her doğum kendine özeldir kendine güzeldir . İki doğumunda bana göre farkı yok . Öyle de böylede anne oluyoruz . Forumda yasaklanmasını istediğim bir tartışma konusu bu . Herkes birbirini uzmekten , korkutmaktan başka bişey yapmıyor . Gerek yok böyle konulara