KLORAKHANIM ballikedii Cook normal 🥲 25 haftaligim hala 1 2 tane o kabarciklardan var, kapali komedon gibi gorunumu
ballikedii KLORAKHANIM aynen kapalı komadan gibi ama kırmızı içim rahatladı bakıyorum çünkü kimse de bişey demedi anlatmadı bu konuya dair
ballikedii Sevval0308 bende değişiklik yok valla 😂 göğüslerim zaten küçüktü hala küçük büyürse şaşarım asıl 😂
Zeyneppp96 Sevval0308 1. Trimester midemden dolayı zor geçti 2. Trimesterden daha iyi performans bekliyorum derken her gün daha çok bulanıyor sanki 🥹 benim de 14. Haftam. Bir de karnım ağrıyor benim nedense sizde de var mı?
Tugba_42 Sevval0308 benimde sol tarafımda ağrı daha çok oluyor canım ama bazen sağ tarafım atıyor gibi oluyor bazen sol bazen hiç atmıyor pek anlamıyorum ne tarafta olduğunu tedirgin oluyorum
Sevval0308 Tugba_42 ya beni tedirgin eden tek şey sürekli goremememk :( aklımda her daim nasıl iyi mi diye
kupp Sevval0308 saglikla kucaginiza alin. bende sol tarafımda biseler hissediyorum yüzde 60 erkek bizimki aceba dedim bi ilgisi olabilirmi😃
gmzhrn ballikedii geçen b3nde de oldu ufak bir bölgede birden fazla sivilce gibi ama acayip bir kesintisi vardi şükür geçti hala izi duruyor yalnız
ballikedii gmzhrn bende hiç öyle olmadı hatta çoğaldı benekler ama bilmiyorum bakalım haftaya 15+1 de doktora gidicez cinsiyet ile beraber onu da sorucam
Tugceatabey bende bugün 14+0 oldum geçen hafta gitmiştim kontrole pek bi belirtimde yok gebeliğin başından beri bebek ultrasonda hep solda ama ben kendim anlayamıyorum sanki iki tarafımdada hafif çıkıntı var gibi
Sevval0308 Tugceatabey ben kilolu olduğum için karnimin çıkması biraz uzun sürer sanırım göbeğim var çünkü maalesef :)
Lulu02 Sevval0308 ay 14.haftaya yeni girdim ben de bir kaç gün önce kanamam oldu plasentadan kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum bayağı korkuttu ama çok şükür güzel geçiyor benim 🥰🐣
Sevval0308 Tugceatabey valla hergun de olmuyor sakınan göze çöp batar rabbim esirgesin. Ona emanetiz hepimiz sadece çok kuruntuluyuz maalesef :(