aysenur-y1 Merhaba nasılsınız? Nasıl gidiyor? İkili test yaptıracak mısınız veya yaptırdınız mı? Ben de 9+4 oldum 10.haftanın içerisinde oluyorum değil mi?
Kalbiimde2can Merhaba bende 10 haftaligim yarin dr randevum var ozaman ikili test icin bir randevu ayarlicaz insallah ❤ Evet 10 haftanin icindesin canim..
aysenur-y1 Kalbiimde2can kuzum bana doktor fetal dna daha iyi dedi ama açıkçası ikili test yaptırmak istiyorum bana kalsa onu dahi yaptırmam da işte. Nasıl gidiyor nasılsın?
Semtin Ben bugün gittim 12. Haftanın içindeyim ultrasonda ense ve burun kemiği ölçümünde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür o yüzden ikili test yaptırmıycam strese girmeye gerek yok diye düşünüyorum
aysenur-y1 Semtin ikili test burun ve ense ölçümü değil mi zaten kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum başka ne yazılıyor ikili testte? Açıkçası bana kalsa ben de yaptırmayacaktım doktor hatta fetal dna daha iyi daha güvenilir dedi
Kalbiimde2can aysenur-y1 Bilmiyorum ki canim burda hic duymadim onu ikili test biliyorum yarin doktora bi sorayim ben yurtdisindayim da testler degisik olabilir belki🤔 Mide bulantisi haric iyiyim sükür ama bugün bide afedersin gaz sorunu cikti cok fazla olusuyor neden acaba😂 sende nasil gidiyor canim?
Semtin aysenur-y1 Esas test için kan vermeniz gerekiyor ben sadece ultrasona girdim kan vermedim yaptırmayacağım içinn